MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pochwal się swoim zwierzakiem

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Barszczanka, 27 Sierpień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Barszczanka

Barszczanka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W tym wątku serdecznie was zapraszam do pokazywania zdjęć i opisywania waszych zwierzątek.

Panie Korneliuszu proszę o fotkę mojej imienniczki :p.

Zwierzę: Myszka domowa

Imię: Nelcia

Lat: ok. pół roku

Fotka: http://zapodaj.net/c8eec70f74d02.png.html

Osobowość: Nelcia ma niemały charakterek. Strasznie się rządzi w klatce i zdarza się, że gryzie inne myszki. Dlatego trzeba było powiększyć stado i dokupić starszą od niej myszkę niestety i to nie pomogło. Na szczęście od kiedy zakupiona została większa klatka i mają dwa kołowrotki, Nelcia nie widzi już powodów, żeby robić jakieś zadymy.

Moja Nelunia ma dla mnie szczególne znaczenie. Nie chodzi o to, że kocham ją bardziej niż inne moje zwierzaki, ale psa dzielę z siostrą, kota z całą rodziną, a dwie pozostałe myszki należą do taty i siostry. A Nelunia jest moja i tylko moja. Mój kochany kudłaczek <3.

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Jakbym mógł nie skorzystać z okazji przedstawienia mojej kochanej Ani xD Proszę o to zdj moje i jej wiem brzydkie ale robione kamerką z kompa xD :

Zdj

Zwierzę: Szczur

Imię: Ania

Osobowość: Ania to bardzo spokojny szczurek tylko strasznie ciekawski i płochliwy.Udało mi się ją na tyle udomowić że nauczyła się sztuczki "ręka" i siedzi mi na głowie/ramieniu.Lecz pomieszało jej się w głowie jak dostała nową koleżankę ....

----------------------------------------------------------

Zwierzę : Szczur

Imię: Lucy (Lusi) wymyślała moja siostra wiem że imię straszne ;D

Focia : Fotka jebotka

Osobowość: Ogólnie jest to szczur mojej siostry ale wiem że jest ona strasznie dzika ciekawska i niszczycielska po prostu przeciwieństwo Ani ale i tak śpią tak słodko razem i mi nie dają spać -_-

ps. te zdjęcia są straszne ;(

3. Barszczanka

Barszczanka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cuda Korneliuszu, cuda <3

Nie zwracam uwagi na twoją mordę xd (nie bierz tego do siebie to żart xd)

A tak wgl śniło mi się przez cb dzisiaj, że mam szczurki... Które wyglądały jak moje myszki, tylko były większe xD

4. MsKornel

MsKornel Gość

No wiesz ja mieszam w głowach ... XD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę