chcial bym byc pomocnikiem oto namiary. mój nick Appenture. zwykle spendzam na serverze 4 lub 5 godzin. mam 9 lat najwiencej czasu spendzam na creative i survival. w minecrafta gram 3 lata. na craftapple gram 3 miesionce. nigdy nie miałem bana na tym serverze. nogdy nie pełniłem takiej funkcji to mój pierwszy raz!? komendy pomocnika kick, ekick,mute. che zostać pomocnikiem servera bo mam durze doświatczenie w komendach.opis mnie jestem miłym chłopakiem mam 9 lat mam niebieskie oczy lubie grać w piłke nożnom i grac na craftapple.nieznam żadniych błendów/bugów z powodu że nigdy ich nie miałem.członkowie ekipy:shoga,XInfiniterX,ThreeEyedMaster,Marcinek7. obowąski pomocnikaomoganie osobom kture niemogom czegos zrobic wywalanie osub wykraczajoncych za zasady servera. koniec pls zakceptujcie
Czyżby niezgodne ze wzorem? Zgadłem? Styl wypowiedzi i znajomość poprawnej polszczyzny słaba. Nie zauważyłem, żebyś kiedyś w czymkolwiek komuś pomógł, ale rzadko wpadam na creative, może dlatego. Słabo rozwinięty punkt, w którym masz opowiedzieć o sobie w kilku długich zdaniach. Pomocnik bodaj nie ma przywileju /mute, a w skład ekipy wchodzą jedynie modzi i pomocnicy. Na forum spędziłeś bardzo mało czasu jak na trzy miesiące gry na CA, a to podanie jest twoim pierwszym postem. W związku z czym prawdopodobnie będziesz miał okazję napisać podanie jeszcze raz za miesiąc. Powodzenia.