Witam. Jestem użytkownikiem serwera mc.craftapple.pl od ponad roku. Zawsze problem stanowiły lagi, ale to co się teraz dzieje wykracza poza moją granice wytrzymałości. Cofanie się zniszczonych bloków, lagi zatrzymujące ludzi w miejscu, cofanie, i zawisanie w powietrzu podczas skoku. To są wszystkie te lagi, które mnie najbardziej wkurzają. W pierwszej kolejności proszę o zajęcie się pierwszym problemem, czyli cofaniem się bloków. Myślę, że jak naprawicie te błędy będziecie mieli, więcej graczy na serwerze. Dzięki za poświęcony czas i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Było już setki takich tematów, a Administracja i tak nic sobie z tego nie robi, więc nie wiem, czy jest sens je w ogóle zakładać. Lagi są i będą, bo jak widać administracja tym się w ogóle nie przejmuje. Może, gdy wszyscy przestaną grać to wtedy przejrzą na oczy.
Z tego co widać to Infi interesuje się TYLKO sklepem, wiedział wcześniej, że są lagi na serwerze to olał serwer i się wziął za sklep Widać co jest dla niego na razie ważniejsze niż szczęście graczy, ja wydałam na ten serwer dużo pieniędzy i jestem przywiązana do tego serwera. Mam nadzieje, że Infi to naprawi..
Pamiętam stan wojenny. Od tamtego czasu nasz kraj naprawiają i co? A wy chcecie żeby Infi w kilka dni serwer naprawił? To chyba taka polska tradycja, że szybko się chce, łatwo się mówi ale.....dalej sami się domyślcie Życze dużo cierpliwości