Dokładny nick w grze: Airport123 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny w roku szkolnym, a w wakacje 5-6 godzin. Ile masz lat: Aktualnie 10. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Creative, Seablock. Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym nicku gram od ponad miesiąca. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. (Miałem 1 albo 2 kicki) Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, Byłem KidModem, a po kilku dniach Adminem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedynie komendę /kick nick, która służy do wykopywania graczy z serwera. Dlaczego Ty: Bardzo lubię pomagać innym i to robię. Nawet w szkole czasami za pomaganie otrzymuje szóstkę albo plusa. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Na imię mam Mateusz, mam 10 lat, jestem uczniem 4 klasy szkoły podstawowej. Jestem osobą pomocną, otwartą na nowości. Pomoc innym sprawia mi przyjemność nawet jeżeli jestem zdenerwowany. Kiedyś w przyszłości chciałem zostać pilotem, ale gdy zaczęłem oglądać ,,Katastrofa w przestworzach'' straciłem chęć zostania pilotem. Teraz chciałbym zostać osobą pracującą na wieży kontrolnej, ponieważ interesuję się samolotami. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Shiftowanie drzwi. Czasami podczas pływania łódką wyrzuca za latanie. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: _Zielony_, Yumisiek, lucklucky10, Puma_Poland, LikeThatBoss, shoga. Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Pozdrawiam Airport123 B)
http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html Widać nie chciało Ci się za bardzo pisać, bo część np. obowiązków pomocnika została najnormalniej przeklejona z innego wątku. Poza tym podanie w miarę estetyczne, poprawne językowo.