Dokładny nick w grze: Lomzikk Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-5 godzin. Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1 miesiąc Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem bana na serwrze, i nigdy nie zostałem z niego wyrzucony. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick gracza) Dlaczego Ty: Lubie pomagać innym graczom poznawać świat minecrafta i serwera Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 15 lat, jestem obeznany w grze minecraft, znam większość komend na serwerze craftapple Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Raczej nie. Wymień kilku członków ekipy: Ladavi-Pomocnik, Yumisiek-Pomocnik, Jakie obowiązki ma Pomocnik: Głównym obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom którzy dopiero zaczynają gre na serwerze. Powinien też wyrzucać z serwera graczy którzy piszą na chacie przekleństwa lub inne złe rzeczy.
Nie. -grasz za krótko, - "Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach" - ty napisałeś jedno zdanie, -nigdy Cię nie widziałem na serwerze, a gram tu rok, -nie znasz żadnych bugów (jest ich sporo), -punkt "Dlaczego Ty" mnie nie przekonuje, -nie masz żadnego doświadczenia jeżeli chodzi o stanowiska administracyjne/pomocnicze na serwerach, -nie udzielasz się na forum.
Jestem na nie. - Podanie napisane na odwal, widać, że ani trochę nie starałeś się pisząc to coś. - Nie widzę, abyś pomagał graczom na serwerze. - Gram tutaj dwa lata, a dopiero dzisiaj widziałem Cię pierwszy raz na serwerze. Pograj dłużej, daj się poznać wszystkim i dopiero wtedy napisz podanie.
Mój głos jest na NIE Uzasadnienie: 1.Za mało grasz na tym serwerze, żeby zostać pomocnikiem. 2.Za mało napisałeś o sobie jak mamy cię tu poznać jeżeli nic o sobie nie napisałeś. 3.Nie uczestniczysz aktywnie w życiu forum i teamspeak. 4.Obowiązki pomocnika trochę pokręcone. 5.Nie usatysfakcjonowała mnie twoja wypowiedź w zakładce Dlaczego ty? POZDRAWIAM SPRÓBUJ PONOWNIE ZA MIESIĄC!