Dokładny nick w grze: mati1x1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:6 godz max lub więcej Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: creative,czasem na Survival Jak długo grasz w Minecraftd Kwietnia 2015 Jak długo grasz na mc.craftapple.pld czerwca 2015 Czy miałeś kiedyś tu bana:NIGDY Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Czasem przeklina bo gracze mnie wkurzają Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty: Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Dobry Chłopak(Zawsze Chwalony Nie nawidze Sportu zwłaszcza piłki nożnej nie lubię matematyki ale najbardziej lubię przebywać przy komputerze Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Wymień kilku członków ekipy:XInfiniterX , Wioletta , xXSoniaXx , ThreeEyedMaster , Sune1984 , Marcinek7 , _Zielony_ Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pilnowanie Porządku
1. Nie widziałem żebyś pomagał. 2. Punkt "Czy pelniłeś podobną funkcję na innym serwerze" [??] 3. Brak interpunkcji. 4. Niezgodne ze wzorem. 5. Ekipa to Moderatorzy i Pomocnicy. 6. Brak prefiksu. 7. Mało obowiązków Pomocnika. 8. Podanie nie powala...
Zdecydowane NIE Uzasadnienie: 1.Podanie nie zgodne ze wzorem 2.Nie wspomnę o cytacie Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Czasem przeklina bo gracze mnie wkurzają 3.Nie napisałeś nic w zakładce Dlaczego ty? 4.Charakter podania nie świadczy o tym, że masz więcej niż 9 lat 5.Administracja to nie ekipa 6.Pilnowaniem porządku to się zajmuje policja, a nie pomocnik PODANIE DO ZAMKNIĘCIA NIE PRZECZYTAŁEŚ ZAKŁADKI Z INFORMACJAMI I KOMENDAMI DLA POMOCNIKA!!!