Dokładny nick w grze: szymon29 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: ogółem około 4-6 godzin Ile masz lat:11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) głównie creative ale czsami gram też w seablock i survival Jak długo grasz w Minecraft: 2-3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: niestety nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) (powód) Dlaczego Ty: ogarniam się w mc ładnie buduje i jestem kreatywny Opisz siebie w kilku długich zdaniach: nazywam się Szymon chodzę do klasy 5 podstawówki, lubię pomagać Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: nie Wymień kilku członków ekipy: _Zielony_, xXSoniaXx, ThreeEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik: pomagać adminowi, odpowiadać na pytania graczy i jak trzeba to pomagać,
Nie widzę Cię na serwerze. Śmiem wątpić że nie spędziłeś tu z nami roku. Punkty takie jak "Dlaczego Ty" i "Opisz siebie w kilku długich zdaniach" niestety są za mało rozwinięte. Podanie szare, bez kolorów ani innych estetycznych poprawek. Do Ekipy należą tylko Pomocnicy i Moderatorzy. Twoim słabym punktem jest też forum... Pierwsze co to od razu podanie, tak nie powinno być. Radzę Ci pograć trochę dłużej, zdobyć więcej zaufania u graczy, pomagać i być bardziej aktywnym w życiu serwera jak i na forum. Następnym razem postaraj się pomyśleć kilka godzin nad podaniem. Życzę powodzenia. na NIE.
Jestem na NIE Powody: Podanie słabo napisane, niechlujne, krótkie i na ogół brzydkie. Ekipa to tylko pomocnicy i moderatorzy. Miałeś opisać siebie w kilku długich zdaniach. No cóż... Trochę młody jeszcze jesteś. Gdzie się podziały znaki interpunkcyjne? Grasz rok i nie znalazłeś żadnych bugów? Jest ich mnóstwo...
+ Nigdy nie miałeś tu bana + Dobrze wymieniłeś komendy + Długo grasz na serwerze - Nie rozpisałeś się w zakładce Dlaczego ty - Administracja nie zalicza się do ekipy - Nie wymieniłeś wszystkich obowiązków pomocników - Mimo długiego czasu gry na serwerze nie zauważyłeś, żadnych bugów. - Brakuje jednego punktu - Nie wykazałeś aktywności na forum JESTEM NA NIE
Podanie nienajlepsze. Mało rozpisane , niesformatowane oraz wkradło się w nim kilka błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych. Na serwerze jak i forum nigdy Cię nie widziałam przez co nie mogę sprawdzić czy jesteś odpowiedni na tą posadę. Napisałeś iż grasz u nas rok lecz nie zauważyłeś żadnego błędu... Jest to nie możliwa zwłaszcza że w 1.8.X tych błędów trochę jest. Prócz tego w podpunkcie Wymień kilku członków ekipy: wymieniłeś administrację co świadczy o nieznajomości regulaminu lecz najgorsze u Ciebie są obowiązki pomocnika... Składnia zdania makabryczna a część obowiązków błędna , w tym wypadku uzyskałbyś "większą punktacje" gdybyś skopiował i poskładał te obowiązki w kilka zdań a jeszcze większą gdybyś sam poskładał kilka zdań z tymi oto obowiązkami. Kategorycznie NIE. Daj nam się poznać. Przeczytaj regulamin. Zacznij brać udział w życiu serwera. Popracuj nad podaniem i złóż je za kilka miesięcy. Powodzenia