Dokładny nick w grze: zbyszek. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 4 godzin . Ile masz lat: Mam obecnie 17 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock): Gram na seablocku czasami na Vanillia. Jak długo grasz w minecraft: Od wersji 1.6. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 4 miesięcy z krótkimi przerwami. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie, nie miałem . Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, HeadModeratora oraz mam swój serwer na 1.7.2 i 1.8. Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): Do rangi pomocnik jest przypisana jedna komenda: /kick [nick] [powód]. Dlaczego ty: Uważam, że jestem ogarnięty (tak, wiem wszyscy to piszą biggrin). Oraz znam się na rzeczy. Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię zbyszek, mam obecnie 17lat. Jestem uprzejmy jak i miły dla ludzi. Bardzo lubię psy i koty. Mieszkam w Gdyni ponieważ to moje rodzinne miasto. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Jest 1 taki bug jak przechodzenie koniem przez śćiany budynków. Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy: Marcinek7, Sune itp. Pomocnicy: shoga, Ladavi. Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi być miły i pomagać graczom w ich problemach zachowywać się kulturalnie na serwerze jak i na forum serwera. Zgłaszać usterki/bugi dla Vice Administratora, Administratora. Pozdrawiam
No nie wiem.Na razie neutral. Powody Nie udzielasz się super na forum Podanie ogólnie ładne. Acha chyba niema prefiksu
Jestem na TAK Gracz ogarnięty, widać, że chce pomóc na serwerze.Tekst dobrze napisany aż miło się czyta, zachowana interpunkcja, podanie ładne i estetyczne.Nie mam się do czego doczepić. ||MYŚLĘ, ŻE BĘDZIE GODNIE REPREZENTOWAC NASZ SERWER|| LUDZIE UCZCIE SIE PISAC PODANIA NA TAK!
Ale żesz się qwequ wysilił.Jak to u mnie mówią na jedna dziewczynę ze zapisała by cała historie swojego życia w jednym zdaniu.
Podanie ładne, czytelne. Gracz miły i bezproblemowy. Niewiem po co wstawiłeś do podania to: i to: ? Ale tak jak BUBU_EUROPE jestem na TAK