Dokładny nick w grze: KubaiWojtek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-4h Ile masz lat: 11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. Survival, creative, seablock): Survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /tempban, /tempmute, /ban, /mute, /kick Dlaczego Ty: Bardzo zależy mi na byciu pomocnikiem na tym serwerze. Byłem bardzo dobrym helperem na innym serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Wojtek. Moje hobby to: lotnictwo i gry komputerowe. Chodzę do piątej klasy. Kiedy będę dorosły chcę zostać pilotem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, Marcinek7, _Zielony_, LikeThatBoss, Wioletta Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ma obowiązek sprawdzania graczy. Mutować, banować, kickować (jeśli trzeba). Reagować na prośby, skargi graczy.
Nie znasz komend pomocnika, ekipa to tylko pomocnicy i moderatorzy, nie znasz żadnych bugów a twoje imię nie za dużo o tobie mówi i szczerze trochę trudno mi uwierzyć, że grasz tu już rok... Moja opinia
Jestem na NIE UZASADNIENIE: -Nie znasz komend pomocnika -Mnie osobiście nie przekonuje twoja odpowiedź w zakładce Dlaczego ty -Podanie brzydkie, brak edycji -Miały być długie zdania, a ty napisałeś Mam na imię Wojtek. BEZ KOMENTARZA -Grasz tu rok i żadnych bugów nie zauważyłeś? Dziwne... -Ekipa składa się z Moderatorów i Pomocników! Administracja to co innego! -Brak wiedzy na temat obowiązków pomocnika. + Poza tym wszystko dobrze i na miejscu. Na NIE [hr] *Brak aktywności na forum!