Dokładny nick w grze: XBlowUpX Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 4 godzi w dni robocze a w weekend od 6 do 7 godzin Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: Około 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 lata z przerwą Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie dostałem ani razu zbanowany Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak, pełniłem role moderatora na innym serwerze. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty:Na craftapple pełniłem już role admina, wiec sądzę że jestem doświadczony w rozwiązywaniu problemów na serwerze Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Nazywam się Oskar, od 3 lat mieszkam za granicą. Moje hobby to piłka ręczna i gotowanie. W wolnym czasie lubię oderwać się od rutyny i pobalować z przyjaciółmi. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, random teleport jest lekko zbugowany.Jesli klikniesz na guzik czasami nie zostaniesz przeteleportowany. Wymień kilku członków ekipy:Administrator XInfiniterX Administrator Wioletta Administrator xXSoniaXx Jakie obowiązki ma Pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
RE: Podanie na Pomocnika Craftapple Jestem na tak +Miales tu moda +Dlugo grasz +Jak grales to bardzo duzo pomagales ;P -Zly prefix
RE: Podanie na Pomocnika Craftapple Nie -administracja to nie ekipa -zły prefix -niski wiek -rzadko Cię widuję Grasz tak długo a nie doczytałeś tematu ze wzorem podania...
RE: Podanie na Pomocnika Craftapple XBlowUpX A czym jest ekipa ? Miałem dużą przerwę ,zacząłem znowu grać na cm ...(Ja ciebie nie widziałem ani razu na serwerze)
RE: Podanie na Pomocnika Craftapple XBlowUpX Błędny prefix. Podanie ładnie sformatowane aczkolwiek z ilością tekstu i składnią zdań nie popisałeś się. W kilku podpunktach użyłeś kopiuj + wklej... Stwierdziłeś również iż grasz na CraftApple trzy lala mimo że istnieje ono rok krócej... Regulaminu nie przeczytałeś o czym świadczy podpunkt Wymień kilku członków ekipy. Nie udzielasz się na forum a na survivalu widziałam Cię kilka razy lecz tylko na /list. Z opinii LadyGirl wynika iż kiedyś pełniłeś tutaj podobną funkcję lecz czy sprawowałeś się w niej dobrze nie jest określone... Na tą chwilę jestem na NIE.
RE: Podanie na Pomocnika Craftapple XBlowUpX Jeśli chodzi o brak wzoru to zmień nazwę wątku na [Podanie] XBlowUpX i ich argument będzie inwalida. Jako że wymieniles nawet administracje to świat się nie zawali. Wy poza tym nie macie innych sensownych argumentów. Jak najbardziej na TAK. Bardziej doświadczony od wszystkich pomocników i modów poza puma bo to te same czasy, zdyscyplinowany, pomocny na swój sposob i często aktywny na serwerze. A wy wymyslcie jakieś poważniejsze argumenty.
Jeśli chodzi o podanie to tego się nie traktuje jak "a se złoże podanie", tylko to jest coś w stylu podania o pracę. Nie pisze się tego byle szybciej byle więcej byle jak, ale sprawdza się czy wszystko jest napisane według wzoru (jeśli taki jest), czy argumenty są prawidłowe oraz najważniejsze czy się nam chce pełnić tą funkcję oraz czy temu podołamy. Neutral
Około rok temu infi zdegradował wszystkich modow , adminow i chatmodow ,dlatego ze mody banowali graczy za nic.Byłem adminem razem z MrAstar