Cześć jestem kriss i chciałbym was zaprosić do zamieszkania w IronCity, IronCity to miasto dostępne dla wszystkich graczy na serwerze, mieszkańcy nie płacą podatków itp. W mieście powstała loteria , rynek , bank oraz ratusz i powstanie więcej podobnych budynków. Administracja: -Burmistrz: kriss -Zastępca: bubu_pl -Pomocnicy Burmistrza: IANMARTI i SMAV Ministrowie: -Rolnictwo: PaLix -Budownictwo: _Sonday_ -Rozrywka i Konkursy: ola07 Spis Ludności: (Niebawem) Sojusze: SnowCity SeaCity Zapraszam do zamieszkania w IronCity. Jeśli chcesz zamieszkać w mieście pisz do mnie /msg kriss .
Nawet spk ale chce zobaczyć regulamin czy są tzw. Tygodniowy i dziencostam Oraz czy można należeć do dwóch miast.
Esu... ZNOWU KOLEJNE MIASTO WAS COŚ BOLI -_- nie macie własnej kreatywności tylko naśladujecie to co inni.Kiedyś marzyło mi się że wszyscy gracze będą mieszkać razem w jednym miejscu i będzie super ale to już lekka przesada bo to już 5 chyba miasto -_-
MsKornel, takie jest życie Porównując to do realnego świata: kiedy wychodzisz na miasto coś kupić to jest kilkadziesiąt sklepów, nie jeden. Tak samo tutaj, jest kilka miast, każde ma swój urok i coś co je wyróżnia (jak towary w sklepie). Na sklepy nie narzekasz to na miasta też nie, a pozatym to tylko gra, niech każdy robi (prawie wszystko) co mu się podoba byleby się dobrze bawił. Chyba zrozumiałeś aluzje?