Dokładny nick w grze: LeRRo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: codziennie wlacznie z mozliwoscia Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Survival zdecydowanie ale niekiedy wejde na creative Jak długo grasz w Minecraft: 2-3lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 miesiace Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [gracz] Dlaczego Ty: Mysle ze poradzil bym sobie z pomocninkiem, wkoncu jak sama nazwa mowi pomagalbym graczom servera nie wykluczajac ekipy i Administracji mc.crafttapple <3 Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Kulturalny, mily, Zabawny, pomocniczy przyjacielski, uczciwy! Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tylko jeden, on nie przeszkadza w grze -gdy kopiemy to moze nam sie blok ciagle jakby respawnic LOL Wymień kilku członków ekipy: Yumisiek, lucklucky10, _Zielony_, Ladavi, Marcinek7, Jakie obowiązki ma Pomocnik: pomaga moderatorom w ogarnianiu czatu, zglaszac wszelkie problemy do administracji servera, byc dyspozycyjnym Prosze o wysluchanie mojej prosby wlacznie z mozliwoscia Dziekuje LeRRo!
Jestem na Nie: -Nie masz doświadczenia w pełnieniu takiej funkcji -Nie przeczytałeś regulaminu servera
jestem w trakcie czytania regulaminu [hr] a po 2 można mnie wziąć na okres próbny [hr] Ale to wasza decyzja nie moja więc nie wnikam B)
Jestem na NIE. I to takie mocne zdecydowane NIE Mieszkasz za granicą ? Nie wierzę, iż masz 14 lat. Twoje wypowiedzi wskazują na o wiele niższy wiek. Słabo, że nie przeczytałeś Regulaminu. Bardzo słabo. A CSaar sprytnie to zauważył. "Dlaczego Ty" oraz "Opisz siebie w kilku długich zdaniach" poszły Ci wybitnie słabo. A według mnie to jest najważniejszy fragment podania. Odpuść sobie aplikowanie na Pomocnika i skup się na rozgrywce