nick w grze: Bartix03 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 4 godzin. Ile masz lat: Mam 14 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock): Gram na creative czasami na Vanilla Jak długo grasz w minecraft: 2-3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 4 miesiące Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Nie, nie miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, HeadAdmin , Technik , Moderator oraz mam swój serwer na 1.7.2 Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): Do rangi pomocnik jest przypisana jedna komenda: /kick [nick] [powód]. Dlaczego ty: Uważam, że jestem ogarnięty , znam dużo komend i uwielbiam ten serwer Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam na imię Bartosz, mam 17 lat. Jestem uprzejmy i miły dla ludzi. Bardzo lubię zwierzęta i Mieszkam w Gdyni. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Czasami wydaje się ze możesz niszczyć spawn itp. Wymień kilku członków ekipy: Viceadmin:ThreeEyedMaster Moderatorzy: Marcinek7, Sune itp. Pomocnicy: shoga, Ladavi, _Zielony_ . Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi być miły i pomagać graczom w ich problemach zachowywać się kulturalnie na serwerze jak i na forum serwera. Zgłaszać usterki/bugi dla Vice Administratora, Administratora. Pozdrawiam całą administracje i graczy
Na NIE! Konto na forum dopiero założone. A pomocnik musi się też udzielać, nie przeczytałeś wszystkiego dokładnie... Np.: regulaminu, jako dowód: ~ Regulamin mówi, że ekipa to pomocnicy i moderatorzy, a administracja to admini i viceadmini. Podanie zawiera też nie prawidłowy prefix i jest zrobione na szybko... Jak dla mnie... Słabo.
Najpierw piszesz, że masz 14 lat, a potem, że 17? Wiek Ci rośnie w ekstremalnym tępie Jestem na NIE, mam dość w ekipie dzieciaków które nawet w sprawie wieku nie są szczere.
Jestem na NIE Podanie brzydkie Piszesz kłamstwa (wiek) Nie widzę cię często na serwie Nie jesteś aktywny na forum