Dokładny nick w grze: KupMiZelka Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Pół dnia.. Ile masz lat: 13. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival. Jak długo grasz w Minecraft: Od 10 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od kilku miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie nigdy. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Nie znam żadnych komend . Dlaczego Ty: Chciałabym zostać pomocnikiem,bo bardzo długo na to czekałam. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem miła i uczynna.Jeśli ktoś prosi mnie o pomoc chętnie pomagam.Bardzo lubie grać w minecraft i jest to moja ulubiona gra.Jestem wyrozumiała i pomocna. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie nie znam. Wymień kilku członków ekipy: _Zielony_,Yumisiek,Ladavi LikeThatBoss,lucklucky10 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać w ogarnianiu czatu i karać za złe zachowanie.Dbać o bobro serwera i być miłym w obec innych. Bardzo dziękuję za odczytanie mojej rekrutacji na pomocnika .
Twoje podanie mnie nie przekonało. Nawet gdyby MC istniał od 10 lat - już wyobrażam jak w wieku 3 lat zabijasz świnki i zombie. >P Na NIE.