Dokładny nick w grze: Lajonek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Poświęcić dziennie mogę około 5 + godzin. Ile masz lat: 16 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na survivalu. Jak długo grasz w Minecraft: Ogółem w Minecrafta gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na Craftaplle gram od 2 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie byłem tu nigdy banowany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, nie pełniłem lecz szybko się uczę, i z łatwością poznam nowe komendy. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Nie znam żadnych komend lecz dla mnie to 5 minut i nauczę się każdej. Dlaczego Ty: Jestem osobą bardzo aktywną na owym serwerze, lubię pomagać innym. Chętnie oprowadzę nowego gracza na tym serwerze, staram się zapraszać jak najwięcej znajomych. Staram się tworzyć zwarte grupy ze znajomymi by gra stała się przyjemniejsza. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem osobą miłą, uczynną wiele czasu spędzam na serwerze. Po za serwerem interesuję się motocrossem. Nie jestem typem człowieka którego celem życia jest trollowanie innych i uprzykrzanie życia innym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie nie znam, lecz dowiedzialem się o kilku metodach kopiowania pieniędzy lecz było to w poprzedniej edycji i na dzień dzisiejszy nie ma tego. Wymień kilku członków ekipy: xInfiniterX, xXSoniaX. ThreeEyedMaster, Marcinek7, Puma_Poland. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pilnowania czatu, pomagania innym odpowiadania czasem na bardzo trudne czy też głupie pytania ze strony innych.