Dokładny nick w grze:kox100 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2h Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Creative Jak długo grasz w Minecraft:2 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:tak Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):tak np /kick kox100 Dlaczego Ty:bo chce Pomagac Temu serwerowi Opisz siebie w kilku długich zdaniachChce zeby serw był górą Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:nie Wymień kilku członków ekipy:xXinfiniterxX luckLucky10 xXSoniaxx Ladavi marcinek7 Puna_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnikilnowac Chatu byc miły itp.
Jestem kompletnie na NIE. Nic nie wiesz masz zbyt mały wiek i w dodatku ciągle się dopytujesz i wkurzasz nie potrzebnie - masz problem by zrozumieć cokolwiek i jak sam napisałeś, najchętniej tylko byś dał ./kick dla swojego kolegi tak po prostu. Sam przez ponad godzinę potrzebowałeś pomocy przy podaniu - nawet nie wiesz co to znaczy "Wpisz nazwę podania" czy jakoś tak. xd W rubrykach Opis swojej osoby napisałeś jedno zdanie tak jak prawie, albo we wszystkich innych też. Poza tym masz 7 LAT a nie 15, sam mi napisałeś. Do zobaczenia za miesiąc. Bye Dla zainteresowanych mogę wstawić wszystkie ss z tej bardzo ogarniętej potrzeby pomocy i wkurzania mnie po prostu.
Na nie. Miałeś bana na serwerze i według mnie to już Cie dyskwalifikuje. Twoje podanie mnie nie przekonało...
Jestem na N_I_E ponieważ: - Niby grasz rok a mało Cię widzę! - Napisałeś, iż masz 15 lat a po Twojej pisowni nie widać tego! - Nigdy nie zaczynamy zdania w jakichkolwiek podaniach od "bo" np u Ciebie: "Dlaczego Ty:bo chce Pomagac Temu serwerowi" - Miałeś ban, więc na wstępie masz mniejszą szanse, lecz mówią, iż każdemu można wybaczyć i każdy ma prawo mieć szansę! - Podanie jest bardzo słabo rozpisane (przeciętne). - Mało udzielasz się na forum. Ogółem co to za odpowiedź na pytanie? -> "Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Chce żeby serw był górą" ??? -