Mój Nick To WilkoPingwino Mogę Być Na Serwerze 3-5 Godzin Dziennie Mam 11 Lat Najwięcej Czasu Spędzam Na Serwerze Creative Gram W Minecraft Od 3 Lat Natomiast Na Waszym Serwerze Już Rok Nigdy Nie Miałem Bana Raz Pełniłem Funkcję Pomocnika Na Jakimś Serwerze Niepamiętam Nazwy, Ale Wygrałem Go W Lotto Na Miesiąc Znam Takie Komendy Jak:/kick Czyli Wyrzucenie Z Serwera Dlaczego Ty: Ponieważ Lubie Pomagać, A Pomoc dla Najlepszego Serwera Na Wersje 1.8 To Zaszczyt Teraz Się Opisze: Lubię Grać W Minecraft. Chciałbym Mieć Chociaż Na Tym Serwerze Jakąś Rangę. Jako Pomocnik Będę Pomagał Nie Zauważyłem Bugów Na Serwerze Wymięnię Teraz Członków Ekipy: ||Mod|| Puma_Poland ||Mod|| Marcinek7 ||Mod|| Sune1984 ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| shoga ||Pomocnik|| LikeThatBoss ||Pomocnik|| Yumisiek ||Pomocnik|| _Zielony_ ||Pomocnik|| lucklucky10 ||Pomocnik|| Ladavi Pomocnik Ma Obowiązek Pilnować Czatu Oraz Cheaterów Pozdrawiam Wilkopingwino[/quote]
Lepiej sam usuń ten wątek bo i tak nie przejdzie... Zapoznaj się ze wzorem podania, poczytaj inne napisane dobrze ;-) Pozdrawiam Kewin "shoga"
Ekipa to nie Admini Taka mała podpowiedź masz to w Regulaminie z którym powinieneś się zapoznać, po graniu tutaj "rok".
Dla mnie jest na NIE ponieważ brak wzoru, a bugi jest kilka. Spróbój za miesiąc Post do Zamknięcia --------
Jestem na nie, jak to zobaczyłem to moje oczy padły. Po za tym, Sonia lub Infiniter decydują kiedy zamykać post, nie są idiotami więc nie musisz im pisać co mają robić.