MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Glethil

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Frarin, 20 Wrzesień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie by Glethil. All right reserved.

| Dokładny nick w grze: Otóż, mój nick to: Glethil, i został wymyślony losowo, nie posiada żadnej historii.

| Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Tyle, ile będę uważał za słuszne, dokładnych godzin nie znam, bo wiem co zdarzy się, np. jutro.

| Ile masz lat: Przeżyłem już 13 wiosen, lecz nie uważam wieku za jakiś ważny prekursor, uważam to po prostu za liczbę.

| Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najczęściej gram na Creative, choć Survival też często odwiedzam , chociaż możecie mnie nie kojarzyć, ponieważ nie udzielałem się na czacie.

| Jak długo grasz w Minecraft: Moją przygodę z Minecraftem rozpocząłem w bardzo wczesnej wersji: InvDev.

| Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Szczęśliwi czasu nie liczą ^^ Ale będzie jakieś 2 lata.

| Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, i postaram się go nie posiąść.

| Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełnię (do dzisiaj) podobną funkcję na serwerze [******]y. (Proszę nie brać tego za reklamę)

| Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Otóż, według mnie Pomocnik powinien znać większość komend z pluginów, i biernie się nimi posługiwać, ale głównie jest to: ./kick <nick> <i tu bodajże powód>.

| I w tym miejscu zamienię miejscami pytania, ponieważ najpierw z głowy chcę mieć to trudniejsze ^^

| Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nie wyróżniam się niczym od innych typowych graczy, ponieważ jestem jednym z nich. Interesują mnie gry RPG, jak Heartstone, w którego przegrane mam tysiące godzin. W tym roku zacząłem uczęszczać do gimnazjum. Jestem chłopakiem który ma wielki dystans do siebie, a żarty o mnie mnie nie ruszają, są one dla mnie zabawne, jeśli są dla śmiechu. Równocześnie dzielę czas pomiędzy 4 główne rzeczy, któymi są: Nauka, Gry w które gram z pasji, Waveboard bądź różnego typu deski. Ogólnie nie różnię się od chłopaków w moim wieku. W każdej grze, na każdym serwerze staram się pomagać, nawet bezinteresownie, bo miło jest komuś pomagać, czynić dobry gest.

| Dlaczego Ty: Huh, no nie wiem, pewnie skreślicie mnie przez wiek, i nie będę wam się dziwić, ale postarałbym się grać jak najczęściej, umiem znaleźć język z graczami, zasób moich komend jest praktycznie nieograniczony, i szybko przyswajam nowe ^^

| Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie, nie znam żadnych błędów, ale gdy takiego znajdę, to poinformuję o tym administrację.

| Wymień kilku członków ekipy: (Widzę że pojawiło się trochę nowych twarzy ;3) Na serwerze miałem styczność z Marcinek7, a także Sune1984

| Jakie obowiązki ma Pomocnik: W tym miejscu zacytuję to co napisała administracja w Podstawowych informacjach:
    "OBOWIĄZKI POMOCNIKA:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)"

Dziękuję za uwagę, i dobranoc

[hr]

Taka tam szybka akcja z cenzurą. ThreeEyedMaster

Reklama
  2. sladek

sladek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Powiem tak.Nie widzę cię na serwerze ale tak to napisałeś ze masz ode mnie TAK i to duże TAK!!!

3. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Może i masz zaledwie 13 lat ale podanie napisałeś na 5+ :)

Widuje Cię na serwerze zdarza Ci się pomagać gdy ktoś potrzebuje :)

Znasz komendy, i potrafisz dogadać sięz każdym ;-)

Jak najbardziej nadajesz się do ekipy :)

Pozdrawiam
    Kewin "shoga"

4. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    shoga, dziękuję, dając szansę mi, nie powinniście się zawieść ;)

5. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Podania napisane bez poniższego wzoru będą traktowane jako spam.

Podczas juz chyba 2 letniej obecności widziałem cie raz i to ostatnio. Jakoś nie widać na czacie abyś wybitnie pomagał. Owszem podanie niezłe, ale nie powala. Neutral (1 raz ^^)

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,
    ☛ Podanie jest przejrzyste i naprawdę ładne (+)
    ☛ Nie podałeś swojego imienia i miejsca w jakim mieszkasz, miasto (-)
    ☛ Trudno mi uwierzyć, że grasz aż 2 lata już tutaj bo nie mam jak to potwierdzić ale wiem, że w ostatnim czasie Cię nie widziałem a często jestem na serwerze. (-)
    ☛ Tak samo trudno uwierzyć, że do tej pory nie zauważyłeś żadnego bugu/błędu. (-)
    ☛ Wielu członków ekipy nie wymieniłeś ale chociaż dobrze zauważyłeś, że ekipa składa się z moderatorów i pomocników. (+)
    ☛ Tak naprawdę wiek nie gra roli o ile dana osoba jest ogarnięta, odpowiedzialna i nie agresywna.
    ☛ W ostatnim podpunkcie "Jakie obowiązki ma Pomocnik" po prostu ctrl + c i ctrl + v jako cytat. Moim zdaniem osoba, która zrozumiała co i jak, powinna umieć samodzielnie na podstawie tamtego tekstu przedstawić obowiązki Pomocnika. (-)
    ☛ Drugi podpunkt też nie jest do końca jasny, po to jest to pytanie aby dana osoba określiła godziny pracy, tak około ile może spędzić min. i max. na serwerze. (-)
    ☛ Na temat twojej "pomocności", twojej pomocy nie mogę na tą kwestię odpowiedzieć, jak już napisałem - chyba nigdy Cię nie widziałem na serwerze. Nie udzielasz się co też nie jest dobre jeśli chcesz być pomocnikiem. Tak samo miałeś podać na, którym serwerze jesteś najwięcej czasu - odpowiedź typu "równomiernie" nie jest chyba prawdziwa, nie siedzisz pewnie ze stoperem i nie mierzysz sobie czasu gry na każdym serwerze. Po prostu nie satysfakcjonuje tak bardzo jak myślałeś.
    Dodam jeszcze to, że twoje podanie to jedno z niewielu tak ładnie przygotowanych, twoja forma wypowiedzi też nie jest najgorsza, żeby nie było ale moim zdaniem ^ niektóre podpunkty są nie dociągnięte.

Ogólnie jestem NEUTRALNY.

Jakby co ja nie jestem przeciwny, ale moim zdaniem każdy ma takie same szanse jak inni niezależnie od wieku i tym samym każdy jest oceniany tak samo.

Pozdrawiam,
    Lucklucky10 Pomocnik

PS: Sladek - wstawiasz bezsensowne komentarze by nabić sobie liczbę - to ma być ostatni raz gdy tak robisz.

Przy okazji mój komentarz może być trochę nijaki ale piszę 3 raz bo skasował mi się już 2 razy ;p

7. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    luckylucky10, rozumiem cię w 100%, postaram poprawić te błędy które wypisałeś, a wypisałem tylko tych członków ekipy, z którymi miałem styczność na serwerze ;) I dziękuję, że pomimo większej ilości minusó, i tak jesteś neutralny ;)

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Glethil dla mnie skoro shoga mówi, iż widuje Cie jak pomagasz to wystarczy by mnie przekonać, że się nadajesz. Nie ma nic gorszego niż gracz, który pisze, że lubi pomagać a tego nie robi o_O

Powiedz mi tylko, tak dokładniej, na jakim serwerze/trybie grasz na CraftApple. Bez ściemy.
    Tak, przeczytałem Twoje poprzednie podanie.

9. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Three, cóż, najwięcej to chyba na creative, ;)

10. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NEUTRAL.
    Gram nawet bardzo dużo na serwerze i słabo Cię kojarzę. :)
    No za bardzo nie wiem, też czy pomagasz... :]

Ale do rzeczy; Twoje podanie jest bardzo ładne, widać, że jesteś ogarnięty i byś się nadał. Znasz też poprawną pisownie "komputerową". Minusem jest to, że jak na osobę która zarejestrowała się w grudniu 2014 roku masz tylko 10 postów, pomocnik musi się udzielać i jakby nie patrzał nie tylko po przejściu na rangę, ale też przed. :p Jak napisałem w wstępie słabo kojarzę, ale może dlatego, że najwięcej czasu spędzam na survivalu. <mam_pomysl> Napisałeś też, że nie widzisz bugów serwera. :'( Jest to też mały minus, bo pomocnik musi się znać troszkę na tym, kiedy występuje groźny bug. 8)p Przyznałeś się też, że mało piszesz na czacie. Jak dla mnie mimo ładnego podania moim zdaniem może być tylko ten NEUTRAL. :)
    Z góry pozdrawiam!

11. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Postaram się nikogo nie skrytykować, tylko przedstawie moją subiektywną opinię.

-Widać, że mimo wieku 13 lat jesteś bardzo ogarniętą osobą. Nie przeżyte lata czynią człowieka rozumnym, tylko zdobyta wiedza. Ty masz jej sporo. Jednakże jestem z tych osób, które są zdania, że wiek jest cechą reprezentacyjną. Inaczej wygląda na "papierku" ekipa, w której osoby mają +16 lat, a inaczej taka, w której mają +11-13 . Nie skreśla jednak Cię to z szansy na pomocnika, ponieważ nadrabiasz wiedzą.

- Napisałeś, że grasz najwięcej na creative. Gram na tym trybie najczęściej i Twojego nicku nie widziałem. Rozumiem, możesz napisać, że mnie nie znasz, bo jestem pomocnikiem tylko 3 miesiące, ale gram na cv więcej niż rok i w ostatnim czasie aktywność miałeś niską. Udzielaj się na serwerze jak i na forum , to będzie więcej pozytywnych ocen. Ja osobiście Cię nie poznałem, więc za bardzo nie mogę się na Twój temat rozpisać.

Jestem neutralny .

Mam nadzieję, że nikt się nie uraził moją opinią.

12. Moderation

Moderation Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ładne, widać włożoną w nie pracę, ale ciężko mi stwierdzić czy pomagasz na czacie, gdyż nie spędzam zbyt wiele czasu na creative. Zastanawia mnie też trochę napisany przez Ciebie czas który możesz poświęcić serwerowi ponieważ może być to np. 1-5 minut dziennie :p Więc tak jak mówiłem podanie ładne, ale przez to, że nie miałem z tobą styczności na serwerze NEUTRAL

13. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moderation, głównie byłoby to 3-4 h dziennie ;)
    ziielony, spokojnie, już się udzielam ;)

14. MsKornel

MsKornel Gość

(Z góry przepraszam za jakieś "niedociągnięcia" w moim poście ale jestem chory i tak mi cieknie z nosa jak podczas obfitego okresu.I zaznaczam że to tylko moje zdanie i proszę o brak "gównoburz" spowodowanych moim postem)

Przepraszam że się wtrącę ale Frarin "ziielony, spokojnie, już się udzielam ;)" Co znaczy "JUŻ" ? jeżeli myślisz że nadajesz się na pomocnika powinieneś już DAWNO pomagać na chacie/msg a nie dopiero jak złożyłeś podanie bo wiesz każdy może sobie nie grać, złożyć podanie i napisać w nim że gra tu 2 lata ale dopiero teraz jak złożył podanie zacznie pomagać ;_;

A co do podania :
    (Nie chcę mi się nic kolorować itp. więc ten post będzie trochę surowy)

Plusy :

-Podanie ładne,czytelne

-Długa przygoda z minecraftem

-Brak bana

Minusy :

-Szkoda że chociaż nie oszacowałeś ile możesz spędzić na serwerze.

-Nie wierze że grasz tu 2 lata (Sam tyle gram i NIGDY cię nie widziałem) ~edit Zauważyłem starsze posty na forum, przepraszam :)

-Słabo uzasadniony pkt "Dlaczego Ty"

-Nie znasz żadnych bugów na serwerze ? a to dziwne -_-

No więc moja ocena to NIE !

15. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    MsKornel, i tak dziękuję że przynajmniej spojrzałeś na to podanie ;)

16. NeeveQ

NeeveQ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  17. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    NeeveQ, wytłumaczysz dlaczego? Bo samo powiedzenie: Na NIE, nie wystarczy ;\

18. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Neeveq trochę sladkujesz i po prostu nabijasz sobie teraz posty albo po prostu nie wiesz ze sama odpowiedz "nie" nie jest poprawna. Moim zdaniem powinieneś dostać 10% ostrzeżenia. Nie wiem czy wiesz ale jest dokładnie napisane na ten temat, że odpowiedź musi być rozwinięta.

Pozdrawiam,
    Lucklucky10

19. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A czy wiek jest ważny? Też kiedyś byłeś w moim wieku,

Nie ogar? Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Przynajmniej próbuję, a przez ten okres czasu zmądrzałem.

Na forum już od pewnego czasu się udzielam, także w tym nie masz racji.

20. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak najbardziej się z tobą zgadzam, wiek nie jest ważny, ale wracając...
    Czytając twoje podanie, nwm dlaczego, ale odczułem to że musisz być naprawdę fajną osobą. Nie spotkałem cię jeszcze na serwie, ale liczę że niedługo zmieni się to.
    Zastosowałaś masę edycji graficznych, to podanie jest po prostu miłe dla oka.
    Miło mi że są jeszcze ludzie którzy starają się tak bardzo jak ty.
    Aktualnie jestem bardzo na TAK, ale po spotkaniu w grze jeszcze coś dodam.
    Pozdrawiam LTB

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę