1.Nick z gry: Albercik24 2.Data otrzymania bana: 20.09.2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Xray 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Nie posiadam Xraya użyłem programu który jest dostępny dla wszystkich mowa o world downloader który nie jest cheatem tylko skryptem nieumożliwiającym pobieranie w obrębie 30 kratek bloków i wklejanie je do gry single-player , ponadto proszę o nagranie z całej zaistniałej sytułacji gdzie zostałem uderzony przez Moderatora Marcinek7 i straciłem Eq . § 4. Rozgrywka na serwerach 1. Na serwerach Minecraft Craftapple Network obowiązuje bezwzględny zakaz korzystania z modyfikacji wspomagających rozgrywkę (tzw. Cheaty) w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu.
O jaaaaa. Ty zawsze masz na coś wytłumaczenie. Widziałeś przez ściany - ustawienia w grze, widzisz rudy - jakiś skrypt. Ogarnij się chłopie, a dowody wyślę wyższej administracji. Takie coś według mnie podlega pod szukanie dziur w regulaminie.
Zacytuję : O jaaaaa. Ty zawsze masz na coś wytłumaczenie.Ogarnij się chłopie, a dowody wyślę wyższej administracji. Takie coś według mnie podlega pod szukanie dziur w regulaminie. nie było mnie na serwerze z dobre 4 miesiące wracam do gry i gram "regulaminowo jak każdy " wydaje mi się że puki nie zobaczę Ja osobiście filmiku , to ta sprawa nie ma prawa się zakończyć , dodam jeszcze to + § 8. Forum 1. Każdego użytkownika obowiązuje Netykieta, czyli zasady kulturalnego i rozważnego zachowania. Niezastosowanie się skutkować będzie wymierzeniem kary w postaci 2 pkt. ostrzeżeń bezterminowo. Mowa o tym tekście " O jaaaaa. Ty zawsze masz na coś wytłumaczenie " sądzę że jest to prowokacja.
Nie miałem zamiaru Cię sprowokować, tylko mam dosyć już tych skarg z wyjaśnieniami: "ustawiłem to w ustawieniach", "nie jest to zabronione" itd. Po drugie pozwolę sobie porównać ten Twój skrypt i xray. 1. Widać rudy - xray i Twój skrypt 2. Ograniczone widoczność ustawiona przez Admina - xray i Twój skrypt Rozumiem, że Twoim usprawiedliwieniem jest fakt, iż musiałeś to wklejać na singleplayer? Bezsens... Po trzecie, każdego cheatera zabijamy i Ty nie jesteś żadnym wyjątkiem. @Down, @DownDown, dowody mam, a Twój sposób na zatrzymywanie się nad diamentami mnie nie zniechęcił do nagrywania. Wrzucę później.
Ja proponuję wstawić tutaj filmik z nagraniem, które pokaże nam, jak było na prawdę. Bo teraz to tylko gryziecie się jak psy, zobaczymy filmik i jeśli albercik będzie grał jak na Xrayu to nie ma o czym mówić. Mam nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja jak kiedyś, że sonia wejdzie i powie "Dostałam dowody na tsie, miał cheaty". - coś w tym stylu. Chcemy zobaczyć wszyscy dowody, a nie, że sonia otrzymała je od kogoś i nie będzie chciała się nimi podzielić.
marcinie7 nie złamałem regulaminu , rozumiem ze może to głupio wyglądało że kopie kopie staje i później kopie do diaxów hymm ale to jest tylko mój sposób ukrywałem go trudziłem się aby pobierać to i znajdować te diamenty na game mode i podejrzewam ze nie masz nagrania bo jaki był by sens mieć włączone nagrywanie na 24 h ... decyzja należy do ciebie ty mnie zbanowałeś wiec i ty możesz mnie od banować . [hr] No i cisza .. Filmu nie ma a ban jest ...
Popieram _Monday_'a skoro filmik istnieje, co zaszkodzi, żeby wszyscy go zobaczyli? 8)p Nie to, że bronię Albercika24, ale _Monday_ ma rację. <mam_pomysl> PS: Jeśli znowu ci się nie uda Albercik kup unbana w sklepie i po sprawie...
Wiem ale lubię się kłócić o swoje dobro a tak wydam te 9 złotych na lvl niż na ub który jest nie słuszny
Wszystko trwa przez to, że miałem problemy z edytorem video, a podczas gdy stałeś w miejscu przeglądałem sobie facebooka. Teraz muszę to wszystko powycinać. Cierpliwości. Zaraz wrzucę linka tutaj.' > https://www.youtube.com/watch?v=JidG1RjlSqo <
W paragrafie 4 należy zwrócić uwagę na: " 1. Na serwerach Minecraft Craftapple Network obowiązuje bezwzględny zakaz korzystania z modyfikacji wspomagających rozgrywkę (tzw. Cheaty) w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu. " Oznacza to że jakiekolwiek omijanie reguł gry jest karalne, i nie musi to być "cheat" np. x-ray. Pobieranie mapy WorldDownloaderem i "sprawdzanie" gdzie leżą rudy także będzie traktowane jako oszustwo, inne metody także. Nikt nie będzie się rozwodził nad tym czy był to x-ray czy nie. Na zaprezentowanym filmiku wszystko wskazuje na oszustwo.