Dokładny nick w grze: Zwi111 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Tak 5-6 godziny dziennie. Ile masz lat: 11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 miesiące. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): kick , strike. Dlaczego Ty: Chcę pomoagać na servie , jestem pomocna i chcę pomoagać innym na serverze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Gabrysia , i mam 11 lat. Jestem nieśmiała ale powoli ta nieśmiałość powoli mija. Uwielbiam mc.craftapple. Jestem pomocna , i bardzo lubie innych garczy. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak błąd z lataniem na głównym lobby. Wymień kilku członków ekipy: Shoga , _Zielony_ , Yumisiek , LikeThatBoss Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi pilnować servera i być kulturalnym dla graczy , i pomagać moderatorom ogarniać graczy.
Najpierw podam minusy: - Podanie zdecydowanie za krótkie, - Nie zauważyłem żebyś pomagała, - Miałaś opisać siebie w kilku DŁUGICH zdaniach, a tego nie zrobiłaś, - Dlaczego ty również mogłoby być troszkę dłuższe, - Ban na początku może już cię skreślać, - Brak doświadczenia podobnej funkcji na serwerze, Teraz plusy: + Dość długa przygoda z Minecraft, + Dobre chęci, ale to chyba trochę za mało, + Możliwe długie granie na serwerze, Edit: + Przeczytanie regulaminu, Czyli jestem na NIE!
MINUSY [size=medium]-Brak doświadczenia, -Otrzymanie bana, -Nie zauważyłem żebyś pomagała, Edit -Podanie ma brzydką oprawe graficzną [/size]PLUSY -Punkt "jakie obowiązki ma Pomocnik" nie jest skopiowany ze wzoru na podanie. Jestem na NIE
Jestem na Nie Powody: -Moim zdaniem za mało spędziłaś czasu na serwerze, żeby być pomocnikiem. -Miałaś tu bana [*] -Brak doświadczenia jeśli chodzi o tą funkcję. -Nie znasz komend pomocnika. I to wszystko mam nadzieję, że następnym razem nie popełnisz tych błędów. Przepraszam za brak edycji (odpowiedź pisana na telefonie) Celowo pomijam fakt, że za mało o sobie napisała, bo sam nie jestem ideałem i też popełniłem ten błąd, więc nie będę nikogo pouczać w tej kwestii. Podrawiam