Witam... Od dłuższego czasu wędruje po mapie i dość często zdarza mi się spotkaćz działkami graczy, których nicków nawet nie znam i nie kojarzę... Jedni powiedzą, że dlatego iż mało gram: Moja odpowiedź... może i gram mało ale wchodzę często się nie pokazując tylko żeby sobie zwyczajnie pograć po pracy... /who i czytam kto jest... Drudzy zaś poprą moje zdanie... Trzeci zostaną bez głosu. Hejterów nie słucham i im podziękuję. W dniu dzisiejszym znalazłem działki graczy, którzy zapewne wiele więcej nie grają niż te 17 dni. Wnoszę zatem aby włączyć z powrotem usuwanie się działek!!! Pozdrawiam Kewin "shoga"
Usuwanie działek jest włączone, aczkolwiek jak powiedział to sam Infiniter - opcja ta w nowszych wersjach została uszkodzona, co zostało już zgłoszone.
Ja jak najbardziej popieram włączone usuwanie działek. Ale jeśli ma tak być, to bany które są dłuższe niż, 17 dni, czyli np.: 18 powinny zniknąć, gdyż gracz jest wtedy chętny do grania, ale nie ma jak. Druga opcja to to, żeby bany zostały takie jakie są, ale, aby przedłużono czas usuwania działek np.: 31 dni, bo z tego co wiem, najdłuższy ban na tym serwerze to był chyba na miesiąc. Pozdrawiam!