MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[skarga] Glethil, alekdiamond, MinecraftZoczok

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika LikeThatBoss, 21 Wrzesień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: LikeThatBoss
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Glethil, alekdiamond, MinecraftZoczok
    3. Serwer: Survival
    4. Przybliżona data: 2015 - 09 - 21
    5. Dowody: http://zapodaj.net/8b1722e75ab0f.png.html http://zapodaj.net/4219c64ff517c.png.html[/align]

Reklama
  2. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pozwól ze się w tej kwestii wypowiem,
    Poszedłem na arenę PvP, wtedy BUBU_EUROPE dał mi diamentowy miecz, pobiegł akurat inny gracz, to wziąłem miecz do łapki i zanim zobaczyłem nazwę, zabiłem gracza owym mieczem. Co do pozostałej 2 się nie wypowiem, bo nie znam ich sytuacji,
    Takie krótkie sprostowanie.

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Czy nadałeś ostrzeżenia?

4. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wydaje mi się, że reklama w nazwie miecza pod to nie podchodzi..

5. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pozwólcie, że ja się wypowiem w tym temacie, wydaje mi się, że skarga jest słuszna, bo reklama jest ZAWSZE reklamą... A ten Glethil, jest trochę irytujący, no proszę was. Glethil chce zostać pomocnikiem, nie zna regulaminu, reklamuje inny serwer, pyta na czacie po ludziach jak kupić VIP'a i nabiera się na stary żart z fałszywym PW. Jeszcze dostaje na dodatek od innych TAK, a jest po prostu infantylny. Moim zdaniem gość powinien zostać zbanowany bo reklamował, gdyż jak się wszyscy domyślamy i wiemy doskonale, nawet jeśli by LikeThatBoss nie kicknął go i nie ostrzegał o zmianie miecza, to i tak dzieci, które są A-La pomocnikami na pewno pisały:
    "-Glethil reklamujesz...
    -Glethil zmień nazwę miecza."
    Czy coś w tym stylu. Poza tym ban powinien być bo w regulaminie jest takie coś jak nie umyślna reklama. I jeśli go nie zbanujecie za tą reklamę, która moim zdaniem i tak jest celowa, to i tak bana za nie umyślną reklamę powinien dostać.
    Dodam też, że śmiałbym się, że po tych wszystkich wpadkach Glethil zostanie pomocnikiem.
    Tyle w temacie od samego mnie.
    Z góry pozdrawiam!

6. Barszczanka

Barszczanka Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mi się wydaje, że liczy się to bardziej pod reklamę niż pod nazwę miecza. Myślę, że jeśli taka sytuacja faktycznie miała miejsce graczowi Glethil należy się ban za nieumyślną reklamę. :)

Ale co ja tam wiem :D

7. Moderation

Moderation Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Skoro są bany za ,,nieumyślną" reklamę w linku to w tym przypadku powinno być podobnie.

Reklama
  8. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hm... Tutaj dochodzi kolejne pytanie, wszyscy trzej mieli miecz z tą samą reklamą serwera. To tylko dowód, że reklama jednak jest celowa. ;)

9. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Jak patrze co się tutaj dzieje ostatnio to ręce mi opadają... Chciałbym przypomnieć fakt, gdy ktoś porozrzucał na surowcowej miecze z reklamami. Wtedy osoby ich używające dostawały bany z automatu ponieważ każdy gracz z serwera potrafi czytać i widzi nazwę miecza, która jak wiemy wyświetla się zaraz po wzięciu przedmiotu w rękę. :) Reklama to reklama - każda powinna podlegać banicji.

10. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nazilord24 jak najbardziej się zgadzam, ale jak widzimy wszyscy na ScreenShotcie to nie są mieczyki tak o sobie wyrzucone. Gdyby ktoś robił mieczyki wyrzucone specjalnie na reklamę, to były by to miecze z takimi samymi prefixami na szybko, a tutaj każdy miecz ma inny kolorowy prefix, widocznie wszystko było ugadane, żeby reklamować inny serwer i nie jest tutaj wplątany żaden BUBU_EUROPE bo ja też mogę sobie napisać widziałem jak ci ten mieczyk Frarin/Glethil dawał Pan_Franeczek. Moim zdaniem on próbuje zrzucić na jego winę. ;)

11. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak, wy wiecie swoje, ale to co wiecie mija się z prawdą,
    czemu miałbym reklamować serwer skoro na tym gra mi się dobrze?
    I skąd ta pewność że BUBU nie dał mi tego miecza?
    Pozycji reszty graczy nie znam, ale co do mojej,
    reklama nie była celowa, mogę przyjąć karę,
    ale nie za coś czego nie zrobiłem celowo.
    (edit: Dodane załączniki z dzisiejszej rozmowy)

Załączone pliki:

12. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Oskarżeni mają ban na 7 dni za nieumyślną reklamę, Bubu zafundował sobie bana na 21 dni za świadome rozdanie mieczy z nazwą serwera.

P.S. Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi, pragnę wyjaśnić że byłam lekko przyćmiona po zawodach i nie bardzo nawet wiedziałam co czytam. Teraz naprawiam ten błąd.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę