Witam, dzisiaj chciałbym wam przedstawić, moje dwie propozycje. Propozycje dotyczą wszystkich serwerów, oprócz Vanili. PROPOZYCJA PIERWSZA: Proponuję dodać do serwera wspaniały plugin, który upiększy czaty na CA i wyróżni je od innych serwerów. <mam_pomysl> Od razu mówię, że łatwiej będzie też robić nazwy mieczy z obrazkami. Plugin pozwoli nam łatwo robić takie cuda: ☺,☹,❤,★,☢,✿,♞,☂,✪... I wiele więcej. Plugin nazywa się dokładnie: SmileyChat i możecie zobaczyć jego animacje i piękności tutaj: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/smileychat/ . PROPOZYCJA DRUGA: Wiem, może niektórzy nazwą mnie kimś, kto się czepia, ale skoro błąd wykryłem, to o nim napisze. Otóż jest to błąd w nazwie rangi "VIP" i reklamach oraz w sklepie. Otóż prefix VIPowski wygląda na serwerze tak: ||Vip|| Goldmythman - jest to błąd skrótu! Sama nazwa "Vip" nie istnieje. Nazwę tą powinno pisać się z wielkich liter. Tak: ||VIP|| Goldmythman Dlaczego? Dlatego, że prawidłowa nazwa to skrót od: "Very Important Person", co znaczy "Bardzo Ważna Osoba". Moja propozycja to porowawienie literówki w obu rangach: sVIP, i VIP. Może uznacie to za dziwne, ale to jest tak, jakby NATO, ktoś napisał Nato. A Wy co myślicie o moich dwóch pozycjach? Zaskoczyły? <mam_pomysl> Czekam na wasze wypowiedzi i wypowiedź kogoś z administracji. Z góry pozdrawiam! Gold 8)p x)