1. Tinka130 2. 25-09-2015 12:34pm 3. Cheaty ( wtedy nawet nie miałam włączonego minecrafta ) 4. Droga Adminko jestem bardzo dobrym graczem by nie powiedzieć wzorowym mam na myśli to że nie oszukuje, nie obrażam innych graczy, nie robię reklam ani spam i w dodatku jestem aktywnym graczem. Jeśli tak bardzo chcesz to odbanuj mnie i zrobię ci print Screen minecrafta i zobaczysz że nie mam żadnych Cheatów gdyż miałam to już sprawdzane i nic m nie wykazało. Do tej pory nie zobaczyłam rzekomego filmiku który ktoś ci dał bardzo chciałabym go zobaczyć. Tak przeglądam forum i myślę sobie ile osób zostało odbanowanych i jest ich naprawdę bardzo malutko nie oceniam was uważam was serwer za bardzo dobry i jeden z najlepszych. Dlatego zwracam się z prośbą o zmniejszenie do 5 dni bądź anulowanie tego bana który uważam za bardzo niesłuszny bo nie używam żadnych Cheaterów. Jestem dobrym graczem i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze nigdy nie używałam żadnych Cheatów. Adminko proszę poprzeć ten wątek dowodami jak to mówicie i dać odpowiedź. Z poważaniem i wielkim szacunkiem Tinka130
Przepraszam ale jestem ignorowana i nikt nie umie mi sensownie odpowiedzieć i pokazać dowodów mojej zbrodni która rzekomo zrobiłam a tak nie jest bo byłam już 2 razy sprawdzana, ale ok przepraszam was wszystkich już więcej nie będę :'( LikeThatBoss dlaczego nie wypowiedziałeś się w pierwszym forum jakie było tylko od razu zostało zamknięte jestem niewinna i chcę dostać UB bo byłam sprawdzana i jestem czysta i nie oszukuje. Dowodzę tylko swoich praw i żaden regulamin nie został prze zemnie złamany dajcie się wypowiedzieć innym graczom to się przekonacie
To trochę smutne wiesz bo gracze na serwerach też są ważni i nie lubią być dyskryminowani czy niesłusznie oskarżani ale z racji mojej nie karalności wcześniej i tym że jestem graczem aktywnym i przestrzegam regulaminu mogła by skrócić kare do tygodnia choć uważam się za niewinna i chciałabym zobaczyć ten filmik z moim udziałem
Tinka idź do szkoły. Serio. Film mi pokazała i 3 hity żelazny set na koxie w końcówce został zabity z kamiennego mieczyka. Trochę śmieszne ^^
Ludzie ale ja nawet nie wiem o kim wy mówicie może podacie choć nick osoby która została rzekomo zabita prze zemnie a i chcę zobaczyć ten filmik bo przecież go każdy widział tylko nie ja akurat jestem jedną ze starszych osób na tym serwie bo mam 22 lata jak chcecie to mogę wam fb pokazać i będziecie mieć dowód dlatego nie oszukuje bo nie jestem dzieckiem. A nikogo ostatnio nie zabijałam co na koxie był. Raz jeden chciał zjeść kox ale nie zdążył zjeść go i zdążyłam go zabić i dajcie UB to wyśle wam print Screen na dowód że nic nie mam ! Jestem dobrym i uczciwym graczem nigdy nikogo nie obraziłam żadnych reklam i przestrzegam regulaminu i teraz też tak jest Dajcie człowiekowi szanse jestem dobrym i uczciwym graczem
Nie podamy niku i nie dostaniesz ub, poczekaj aż kara się skończy. A co do folderu który chcesz mi usilnie pokazać to raz mogłaś wszystko ładnie już wyczyścić a dwa nie używamy tych folderów jako dowody. Dotarło?