MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Tinka130

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika tinka130, 28 Wrzesień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tinka130

tinka130 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Tinka130
    2. 25-09-2015 12:34pm
    3. Cheaty ( wtedy nawet nie miałam włączonego minecrafta )
    4. Droga Adminko jestem bardzo dobrym graczem by nie powiedzieć wzorowym mam na myśli to że nie oszukuje, nie obrażam innych graczy, nie robię reklam ani spam i w dodatku jestem aktywnym graczem. Jeśli tak bardzo chcesz to odbanuj mnie i zrobię ci print Screen minecrafta i zobaczysz że nie mam żadnych Cheatów gdyż miałam to już sprawdzane i nic m nie wykazało. Do tej pory nie zobaczyłam rzekomego filmiku który ktoś ci dał bardzo chciałabym go zobaczyć. Tak przeglądam forum i myślę sobie ile osób zostało odbanowanych i jest ich naprawdę bardzo malutko nie oceniam was uważam was serwer za bardzo dobry i jeden z najlepszych. Dlatego zwracam się z prośbą o zmniejszenie do 5 dni bądź anulowanie tego bana który uważam za bardzo niesłuszny bo nie używam żadnych Cheaterów. Jestem dobrym graczem i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze nigdy nie używałam żadnych Cheatów. Adminko proszę poprzeć ten wątek dowodami jak to mówicie i dać odpowiedź.

Z poważaniem i wielkim szacunkiem Tinka130

Reklama
  2. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Błagam,
    Dajcie jej Warna lub bana na forum i niech się skończy wietrzny spam unban Tinka...

3. tinka130

tinka130 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przepraszam ale jestem ignorowana i nikt nie umie mi sensownie odpowiedzieć i pokazać dowodów mojej zbrodni która rzekomo zrobiłam a tak nie jest bo byłam już 2 razy sprawdzana, ale ok przepraszam was wszystkich już więcej nie będę :'(

LikeThatBoss dlaczego nie wypowiedziałeś się w pierwszym forum jakie było tylko od razu zostało zamknięte jestem niewinna i chcę dostać UB bo byłam sprawdzana i jestem czysta i nie oszukuje.

Dowodzę tylko swoich praw i żaden regulamin nie został prze zemnie złamany dajcie się wypowiedzieć innym graczom to się przekonacie :)

4. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tinka istnieje taka zasada: Admin ma zawsze racje...

5. tinka130

tinka130 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To trochę smutne wiesz :( bo gracze na serwerach też są ważni i nie lubią być dyskryminowani czy niesłusznie oskarżani :( ale z racji mojej nie karalności wcześniej i tym że jestem graczem aktywnym i przestrzegam regulaminu mogła by skrócić kare do tygodnia choć uważam się za niewinna i chciałabym zobaczyć ten filmik z moim udziałem :)

6. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Tinka idź do szkoły. Serio. Film mi pokazała i 3 hity żelazny set na koxie w końcówce został zabity z kamiennego mieczyka. Trochę śmieszne ^^

7. tinka130

tinka130 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ludzie ale ja nawet nie wiem o kim wy mówicie może podacie choć nick osoby która została rzekomo zabita prze zemnie a i chcę zobaczyć ten filmik bo przecież go każdy widział tylko nie ja :( akurat jestem jedną ze starszych osób na tym serwie bo mam 22 lata jak chcecie to mogę wam fb pokazać i będziecie mieć dowód dlatego nie oszukuje bo nie jestem dzieckiem. A nikogo ostatnio nie zabijałam co na koxie był. Raz jeden chciał zjeść kox ale nie zdążył zjeść go i zdążyłam go zabić i dajcie UB to wyśle wam print Screen na dowód że nic nie mam ! Jestem dobrym i uczciwym graczem nigdy nikogo nie obraziłam żadnych reklam i przestrzegam regulaminu i teraz też tak jest :( Dajcie człowiekowi szanse jestem dobrym i uczciwym graczem :(

Reklama
  8. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Nie podamy niku i nie dostaniesz ub, poczekaj aż kara się skończy. A co do folderu który chcesz mi usilnie pokazać to raz mogłaś wszystko ładnie już wyczyścić a dwa nie używamy tych folderów jako dowody. Dotarło?

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    tinka130 skoro Ci tak zalezy na unBan to go so bie po prostu kup w Sklepie - 9 PLN <mam_pomysl>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę