1. Nick w grze: AshuIndra 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Mychaty 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 28.09.2015, 17:00 5. Dowody: Jest to jego 3 ban za cheaty, co chwile wchodzi na innym nicku i cheatuje... Na filmiku widać cheat o nazwie "AutoArmor". Widać jak sam mu się hełm założył podczas, gdy on atakował mnie mieczem. 0:16 - czas. https://www.youtube.com/watch?v=mGNln0NDF3c&feature=youtu.be
Co prawda to prawda, MrMycha cheaty ma i co ciekawe dodam, że nawet tego przed nikim nie ukrywa. :] Jak widzimy Monday objawił już nam dużo dowódów na ten temat.
Dodam, że po tym jak mówiłem mu, że mam nagrane to on wszedł na kolejnym nicku "Avenagor" i znowu zaczął cheatować. Trzeba coś z tym zrobić, bo ja nie mam zamiaru, co chwile nagrywać i wstawiać na forum.
Trzeba coś zrobić z tb chłopczyku Dajesz na mnie skargi a sam masz: KillAure, AntyKnocka i jeszcze AutoArmor.., wiem bo kilkanaście razy się z tb klepalem Bardzo chętni wstawię filmik jak widać twój AntyKnock i KillAure Wtedy zobaczymy jaki jesteś cwany..
15 latek wyjeżdża do mnie "chlopczyku". Chodź na tsa. ;D Każdy z Ciebie beke ciśnie na tsie, że odpalasz się na 100 multikontach. Taka moja rada: Ogarnij się, bo niedługo nie będziesz miał po co tu wracać. A co do mojego grania to mogę Ci pokazać jak gram na cheatach. Wtedy to możecie mnie w 10 klepać. Pozdrawiam Cię Avengorze. - Kolejne multikonto z cheatami.