Witajcie! Od czasu do czasu tworzę resourcepack z modelami 3D, i stąd pytanie: Czy po stworzeniu owego resourcepacka będziecie na nim grać? Zostawiam do obejrzenia mój model łóżka.
Aktualizacja 0.1, - Poprawiony model łóżka - dodany model drabiny - dodany model prostych torów - dodany model wiaderka Pragnę dodać, iż dnia wczorajszego (28.09.2015) zacząłem poświęcać więcej czasu na modele. Przewidywany koniec prac to 1.11.2015. W międzyczasie będę udostępniać nowe wersje paczki!
Uwaga! Dnia dzisiejszego (03.10.2015), zmieniłem program do modelowania, na lepszy, prostszy i wydajniejszy, umożliwia on tworzyć bardziej skomplikowane modele, więc efekty będą o wiele lepsze. Chciałbym również ogłosić że modele wspierają różne resourcepacki zmieniające jedynie tekstury, umożliwia to, granie np. na Faithfulu, razem z moimi modelami. A co do modeli modeli: - Dębowe drzwi - skończony model, wystarczy oteksturować, - Ziemia uprawna - Model gotowy, oteksturowany, - Trawa - Model gotowy, W tym miejscu, możecie wybrać, jak mają wyglądać schody: - 3 stopniowe, lub - kompletnie płaskie (nadające się na dach) To wszystko na ten czas, dziękuję
Witam! Z dniem dzisiejszym OFICJALNIE wstrzymuję pracę nad resourcepackiem. Jest to z powodów prywatnych, rzadko będę widywany na serwerze, i forum. Jednak, możecie mnie oczekiwać, bo prace wstrzymuję, ale nie anuluję, czyli, może kiedyś resourcepack powstanie.