1.Nick z gry:Lajonek 2.Data otrzymania bana: 04.10.2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Obraza administracji 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Dobrze przerpaszam za moje zachowanie ;c obiecuję poprawę i przepraszam Cie Sprytnytrollu ;/ daj mi szansę :"C
Witaj na ts.craftapple.pl Pisząc, że admin nie zasługuje na rangę niczego nie wskórasz, bo wygląda na to, że i tak jest nie do ruszenia (może stąd zuchwałość?). Pozostaje Ci chyba okazać skruchę i liczyć na litość. Powodzenia.
Słuchajcie nie jest to głosowanie kto chce a kto nie chce zeby mnie odbanowano lecz to sprawa między trolem a mną
Ja tylko próbuję pokazać trollowi że nie zasługujesz na unbana. To co zrobi to jego sprawa, my tylko podpowiadamy. I tak dodając na koniec to chyba nie ma takiej osoby, która by się za tobą wstawiła. Każdy od dawna mówił że zasługujesz na bana.
Zmieniam karę z banicji permanentnej na tymczasową - 7 dni. To tyle co mogę zrobić, były na Ciebie skargi, jednakże bez konkretnych powodów, dlatego szybciej nie otrzymałeś bana. Obecna kara jest za obrazę administracji, ekipy i użytkowników będących w tym czasie na kanale... (Nie wspominając, że ja i Cupid nadaliśmy Tobie ostrzeżenia w postaci 2 kicków). Pamiętaj, następne sytuacje nie będą omijane szerokim krokiem jak ta.