MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Krata

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Krata, 5 Październik 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krata

Krata Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Krata_09
    _____________________________________________________________________________________________________________________________
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Na serwer mogę poświecić masę czasu. Po szkole będą to minimum 3 godziny, w weekendy praktycznie cały dzień. Chciałbym też zaznaczyć, że jestem nocnym markiem i lubię sobie pobudować po nocy.
    _____________________________________________________________________________________________________________________________
    Ile masz lat: Aktualnie mam 17 lat.
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej czasu spędzam na serwerze survival.
    Jak długo grasz w Minecraft: Moją przygodę z Minecraftem zacząłem 3-4 lata temu.
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tej serwerowni gram od miesiąca i jestem niesamowicie "napalony" na dalszą grę.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem tutaj bana.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Oh, oczywiście... Niejednokrotnie prowadziłem własne, mniejsze sieci. Często pomagałem innym serwerom jako admin.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jedyną komendą pomocnika jest /kick
    Dlaczego Ty:
    Myślę, że najważniejszym argumentem, który powinien tutaj trafić, to zwykła chęć niesienia pomocy.
    Bardzo mnie to satysfakcjonuje, kiedy może pomóc komuś w potrzebie.

Następnym pozytywnym argumentem jest to, iż jestem dyspozycyjny.
    Jak już wcześniej wspomniałem, często przesiaduje na serwerze nocą, kiedy nie ma aż tak wielu adminów. Jestem w stanie również wejść na serwer na zawołanie.

Kolejnym plusem jest moje doświadczenie.
    Wielokrotnie adminowałem, więc wiem z czym to się je. Szczerze mówiąc to mam już taki odruch częstego spoglądania na czat i szukania pytań graczy.

Jestem również wyrozumiały.
    Potrafię akceptować to, iż niektórzy gracze myślą wolniej od innych i jestem w stanie tłumaczyć im to tak długo jak będzie konieczne.

Nie podejmuje pochopnych decyzji.
    Jest to bardzo ważne, kiedy ktoś chce być w szeregach administracji. Potrafię przemyśleć sprawy na spokojnie.

Ostatnią rzeczą jest to, że lubię tutaj grać i bardzo mnie denerwuje, kiedy ktoś się obraża lub spamuje. Chciałbym pomóc przy tępieniu takiego zachowania.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: A więc tak... Mam na imię Kacper i mam już za sobą 17 lat. Aktualnie mieszkam za granicą - w Niemczech. Do moich hobby należą: oczywiście granie, lubię jazdę na rolkach oraz grę w tenisa stołowego. Interesuję się informatyką i w przyszłości chciałbym pracować w jakimś informatycznym zawodzie.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jedyne co mi tutaj przychodzi na myśl, to bloki, które pomimo zniszczenia nadal stoją.
    Wymień kilku członków ekipy: LikeThatBoss, _Zielony_, shoga.
    Szczerze mówiąc nie wiem jaki ma cel wypełnianie tego podpunktu - miałem napisać tutaj osoby z ekipy, które znam, czy jak? :p
    Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik oczywiście zajmuje się pomaganiem. Pomaganiem moderatorowi w utrzymywaniu porządku na czacie. Pomocnik musi również zgłaszać wszelakie błędy, jak i odpowiadać na pytania zadawane przez innych graczy. Osoba na takim stanowisku musi być przede wszystkim dyspozycyjna oraz uczestniczyć w życiu serwera jak i forum.
    Bardzo bym się cieszył, jeżeli moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i chciałbym was zapewnić, że inwestycja we mnie będzie korzystna.
    Dziękuje i pozdrawiam, Krata

Reklama
  2. Max aka MartynaMax

Max aka MartynaMax Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm...

Wiek (+)

Ładnie napisane podanie (+)

Dużo czasu możesz poświęcić na serwer (+)

Nie zrozumiałeś o co chodzi w podpunkcie "Wymień kilku członków ekipy" (-)

1 miesiąc stażu na serwerze to dość mało (-)

Co prawda więcej plusów, lecz radzę pograć jeszcze z 2 miesiące i napisać ponownie podanie ;3

Narazie Neutral ;/

3. sladek

sladek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mi się podoba .

Ładnie napisane uargumentowane też.Co prawda miesiąc to mało ale to tylko liczby.

Tak

4. PostermovieS

PostermovieS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Neutral , podanie ładne , ale za mało grasz.

5. Moderation

Moderation Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie ładne, ale jakoś nie zauważyłem twojej osoby na serwerze, więc nie mam jak ocenić czy pomagasz i jak wygląda twoje zachowanie na serwerze. Neutral

6. CSaar

CSaar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem Neutralny, aczkolwiek bardziej pod na Tak:
    +Wiek
    +Doświadczenie
    +Cierpliwość

-Staż na CA [Tak wiem to tylko liczby jednak ludzie bardziej respektują osobę z większym stażem(one wiedzą więcej o serwerze)]

7. Krata

Krata Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przepraszam za wypowiedz we własnym podaniu, ale nie chcę pisać tego do każdego z osobna.

Macie racje, jeżeli chodzi o czas gry na tym serwerze. Jestem nowy, ale przez serwer przechodzi multum nowych graczy i myślę, że oni nikogo nie będą znać z administracji, więc jest to w sumie obojętne.

Tacy gracze potrzebują też odpowiedzi na podstawowe pytania - jak zrobić działkę? jak sprzedawać? itp. i na te pytania jestem w stanie śmiało odpowiadać.

Reklama
  8. sladek

sladek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Do tego pomocnika nie trzeba...

9. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Nie jestem pewien co twojej rekrutacji:
    {+} Wiek
    {-} Mały staż
    {+} Ładnie rozpisane podanie
    {-} Mało udzielasz się na forum
    {-} Gracze zbyt słabo Cię znają :/

Wszystko leży w rękach Administratora lub PaniAdmin :D powodzenia! :D

10. Overwatch

Overwatch Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie widziałem nigdy na serwerze, a gram codziennie.
    Nie.

11. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem na tak ale:
    - Chcem ciebie poznać bliżej
    - Udzielaj się na forum
    - Widuje ciebie na serwerze ale wieczorem ja pisałeś w podaniu lubię budować w nocy
    Nie wiem jak ocenić

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę