Cześć ;3 Pewnie większość graczy piszących podania na pomocnika się ze mną zgodzi, że nie jest łatwo napisać ładne, kolorowe, estetyczne podanie. Dlatego wpadłem na taki pomysł, żeby było PRAWIE tak jak w programie Word. Mam na myśli kolorowanie tekstu, pogrubienie czcionki czy podkreślenie. Teraz gdy pisze się wątek trudno ogarnąć te wszystkie kwadratowe nawiasy itp. przez to wielu graczy ma "nieestetyczne podanie". Podsumowując: Chciałbym jak np. wybieram kolor czcionki niebieski- to od razu widze, że napisałem to na niebiesko. Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście ;D Pozdrawiam Max.
Wiele rzeczy jest tu: craftapple.pl/forum/misc.php?action=help. Pisze tu między innymi o MyCode(czcionki kolory itp.) i innych tego typu "duperelach". Wystarczy to przeczytać i podanie może być wzorowe.
Nie da się tego tak zrobić. Chyba że jest się zdolnym informatykiem. Forum jest z MyBB (jak większość for) i korzysta z opcji formatowania MyCode czyli trzeba by, albo zmienić maszynę aczkolwiek wątpie że takowa istnieje albo męczyć się z edycją plików co mogłoby być tragiczne w skutkach. To nie jest tak jak się wydaję, tzn. parę kliknięć i już załatwione...