Dokładny nick w grze: MartynaMax. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 6h. Ile masz lat: Aktualnie mam 15 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival oczywiście :> Jak długo grasz w Minecraft: Od wersji 1.3.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:No z 5 miesięcy wydaje mi się,że będzie :3 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie i nie zamierzam mieć. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem Helperem i Moderatorem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Aktualna komenda pomocnika na serwerze to /kick nick powód- wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego Ty: Uważam, że pomocnik jest rangą, którą jestem gotowy podjąć. Jestem aktywny na serwerze, miły i pomocny. Czat mam zawsze przed oczami i widzę co się na nim dzieje, dzięki czemu mogę uspokoić gracza lub mu pomóc. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Max, mam 15 lat i chodzę do 2 gimnazjum w Cielmicach. Interesuje się hokejem, motorami i grafiką. W wolnym czasie lubię pograć w Minecraft lub Counter Strike 1.6. Jestem osobą ogarniętą i pomocną i staram się nie popełniać błędów ortograficznych. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, jest to kopanie klocków kilka razy, aby je zniszczyć. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy- Yumisiek, Ladavi, shoga Moderatorzy- Marcinek7, Puma_Poland, Sune1984 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkiem pomocnika jest jak sama nazwa wskazuje- Pomaganie. Oczywiście powinien on również udzielać się na forum serwera, udzielać odpowiedzi graczom oraz ogarniać w jakimś stopniu czat. Dziękuję za przeczytanie Pozdrowionka- Max
Definitywnie na NIE. Kłamstwo w tak ważnym dokumencie jak podanie na pomocnika jest niedopuszczalne przez co kandydat który dokonał takiej oto rzeczy zostaje niezwłocznie zdyskwalifikowany.
Witaj serdecznie Max, Plusiki: - Czas, który możesz poświęcić serwerowi - Dość długi staż na CA - Pełniłeś podobną funkcję Minusy: - Zbyt mały wiek - Na survivalu nie potrzeba kolejnych pomocników ;p, tak mi się wydaje To że wcześniej napisałeś, że masz 13 lat a teraz mówisz, że masz 15 to trochę podejrzane. Reasumując, jestem na NIE Pozdrawiam, Lucklucky10, Łukasz
Nie przekonuje mnie twoja kandydatura. Jeżeli to co napisała Yumi to prawda, to raczej masz tutaj marne szanse. Nie ufam Ci. Również na nie.
Krata, oczywiście iż jest to prawda. Wystarczy znaleźć pierwsze podanie Max'a klikając jego profil a następnie Znajdź Wszystkie Wątki.
Yumi to nie kłamstwo w tamtym podaniu to nwm co się stało... Ale naprawde mam 15 lat i chodze do gimnazjum nr 8 w Cielmicach. Przykro mi jeżeli tak uważasz. Nie jestem "kłamliwy"
Jestem na nie , z powodu kłamstwa. Do tego podanie nie jest przekonujące i mało rozpisane. Moim zdaniem nie jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko.