Witam. Piszę ten temat ze względu na problem, którym jest to, iż gdy bije się to wyrzuca mnie za aure chociaż jej nie mam, gdy expie sobie w expiarce własnej dzieje się to samo. Chciałbym prosić o usunięcie danego anty cheata ponieważ trace tylko jabłka życia i jest to bez sensu. Straciłem już dzisiaj z 6 setów i 2 jabłka życia. Jeśli cheat ma wyrzucać każdego który walczy to jest to trochę chore. Proszę o usunięcie go, albo znalezienie czegoś lepszego. Inaczej będę musiał zakończyć grę na tym wspaniałym serwerze. Pozdrawiam [FRIX]Bremso
Wypowiedziałem się już o tym w wątku Lajonka i jestem ZA. Bez sensu rano na chwile wbijam jestem z Bremsem i ci*l mnie wywala za aure... Chore
Piszecie takie wątki, bo co? Już nie jesteście takimi koxami i boicie się, że będziecie dedać.. ŻAŁOSNE. Nie usuwajcie tego AntyCheata ;D
Ale ty jesteś kochany Mycha. Wbiłem dzisiaj na tsa i dowiedziałem się o tym antycheacie. Wbijam na serwer i sobie bije ludzi na spawnie, a tam mnie całują za aure. A jak wyskoczy na ciebie 3 frixów i ich zabijesz to też wywali.
Cha cha cha.Chamską odpowiedź skończyłeś ? Ty nie walczysz bo nie umiesz i wystarczy.Za usunięciem Jestem.
Potwierdzam zasadność tego wątku. Miałem wątpliwą przyjemność odbyć 6 netherowych klep. Prot4/3, na koxie, bez koxa, na łapki - każdorazowo był kick za Cheaty[ka] To osłabia moją moc; proszę o pomoc!
Sprawa wyjaśniona tutaj Uprzejmie proszę o ogarnięcie się z pisaniem nic nie wnoszących do sprawy postów. Wiecie, ja mam limit ostrzeżeń jakie mogę nadać jednego dnia...<mam_pomysl>