Dokładny nick w grze: Oliwia_Girl Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:5 lub 6 godzin codziennie Ile masz lat:11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Creative(np.Survivival,Seablock,Creative Jak długo grasz w Minecraft:3lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:3lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick powód Dlaczego Ty:Lubie pomagać ludziom w różnych sprawach Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imie Oliwia i mam 11 lat mieszkam w Dębicy.Moja ulubiona gra to mc uprawiam tenis ziemny (Sport). Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, czasami wywala z serwa za latanie Wymień kilku członków ekipy: Zielony,yumisiek,lucklucky10, ladavi Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi pilnować serwera być miłym dla graczy,pomagac na chacie.
To ja gram od maja 2014 i widze Twój nick po raz pierwszy. "Dlaczego Ty" oraz "Opisz siebie w KILKU DŁUGICH zdaniach:" Mało rozpisane. Za mały wiek, podanie napisane na odwal się. Tylko znasz "wywalanie za latanie" Ohh.. To już gracze którzy grają 2-3 dni widzą więcej bugów.. Podanie krótkie, brzydkie, nieczytelne. Jestem na NIE.
NIE.Pierwszy raz widzę Cie na forum jak i nigdy nie widzialam Twojej osoby na serwerze.Podanie nie estetyczne i ten wiek nie zostawia wiele do myślenia[/font]