Spójrzcie ilu Nas już jest... 1234 osób lubi CraftApple.pl na Facebooku. Niezwykła liczba prawda ? A Ty jesteś jedną z nich ? Jeśli nie to nie czekaj dołącz już teraz !! A może coś Ci się w Naszym fanpejdżu nie podoba ? Może coś można zmienić ? Ulepszyć ? Chętnie poznamy Twoją opinię. <mam_pomysl> Pamiętacie w ogóle jak trafiliście na CraftApple.pl ??
Pamiętam *-* Grałam na pewnym serwerze i nagle ktoś zaczął spamowac reklamami, a więc wpisałam "craftapple" w googlach i tak tu się zjawiłam juz od maja 2014
Przeglądałem mc-listę bo serw na którym grałem a bardziej administracja się uwzieła i zabijała mnie.Tak patrzę Oooo ten pierwszy jest super sprawdzę tylko. I już tak tylko jestem tu 4-5 miesiące.
Już niedługo kciuk w dół ;D na Facebooku. Ja tu trafiłem w sposób skomplikowany, otóż teoretycznie zostałem zaproszony zachęcony przez innego użytkownika aczkolwiek widziałem też reklamy i widziałem ogólnie, że ten serwer jest fajny ale miałem do nie dawna (teraz już dawna) przerwę długą od "grania", spędzania czasu przed komputerem w sposób nieefektywny. Pozdrawiam, Lucklucky10
Nudziło mi się, więc wpisałem w google cos w stylu "serwer surv-dzialki 1.7.10" i tak oto jestem w sumie to już prawie 1.5 roku od kiedy zacząłem tu grać
Mi i mojemu wiernemu koledze paparoach81 dane było wejść na 1.8 dopiero w sierpniu ubiegłego (2014) roku. Wiecie szukaliśmy serwa by cieszyć się razem tą piękną wersją mc. I wujek google polecił nam Craftapple'a gdy wpisałem frazę "najlepsze serwery na mc 1.8.1". Jakoś tak to brzmiało. Sprawdziliśmy ten serw i... Przeszliśmy z wymiaru realu do wymiaru Stwórz Jabłko. K O N I E C !
Halloweenowy konkurs dobiega końca. Jeszcze tylko 3 dni (w Niedzielę wyniki). Czy wzięliście już udział ? Jeśli nie to macie jeszcze szansę tutaj. 8)p A jeśli tak to pochwalcie się co tam zmalowaliście <mam_pomysl>