Witam! Mam do sprzedania dużą ville z magazynem, magazyn jest bardzo pojemny, posiada dużo skrzyń oraz potkarki Również są villagery.. Villa jest też duża, ma dużo pokoi, kuchnie, łazienkę i stryszek balkony itd.. Odrazu przy wejściu do domku są schody a pod schodami wejście do magazynu. Koszt magazynu to 9-10 staków koksów. Na dole dołączam zdjęcia domku. -> Domek 1 -> Domek 2 -> Domek 3 -> Domek 4 -> Domek 5 -> Pokój 1 -> Pokój 2 -> Pokój 3 -> Pokój 4 -> Widok z balkonu -> Wejście do magazynu -> Schody do magazynu -> Magazyn 1 -> Magazyn 2 -> Magazyn 3 -> Jakiś pokój -> Potkarki Chętnych kupnem magazynu proszę pisać pod moim postem, albo na serwerze
Aha... Sprytne, protection nie wchodził 17 dni, jego cuby zostały zgłoszone i usunięte, teraz przejęłaś jego villę i ją sprzedajesz Trzymać tak dalej
@ ThreeEyedMaster ~ No WOW, ja wiem, na czym to polega. # Mi chodziło, że ona, akurat wykorzystała, to http://craftapple.pl/forum/thread-5157.html ,a nie, że zrobiła to sposobem, którym mówisz. @ Również pozdrawiam!