Dokładny nick w grze: _ZamaskwaneP_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi moge poświęcić 1 godz. i 30 min. Ile masz lat:Mam lat 10-11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram najwięcej na Survival Jak długo grasz w Minecraft: Gram w miencraft od 2 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram na nim 10 miesieńcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie ale chciał bym by to był mój pierwszy Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick za co Dlaczego Ty: Nie rozumiem tego pytania Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam naimie Piotrek.Mam 10-11 lat.Interesuje się informatykom,i nieco jom umiem.Bardzo lubię grac w minecraft.I bardzo lubięten serwer i jest on dla mnie najlepszym serwerem na survival na świecie. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Niewiem czy to bug ale jak chodze po świecie to jest bardzo mało mobów Wymień kilku członków ekipy:xXSoniaXx,XInfiniterX,ThreeEyedMaster,Puma_Poland,shoga,_Zielony_ Jakie obowiązki ma Pomocnik:Obowiązkiem pomocnika jest pomagać. Np. jak ktoś nie wie jaką komendom się teleportuje do kolegów