Witam wszystkich graczy Craftapple i Administrację W dniu dzisiejszym (19.10.15) Rezygnuje z rang pomocnika na serwerach Minecraft i TeamSpeak3. Jest to pocieszająca wiadomość dla ludzi starających się o degrada dla mnie. Powód jest prosty.. brak czasu i znudzenie się grą Minecraft. Dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie mnie do Ekipy Serwera. Dziękuje moim serdecznym przyjaciołom: XXSoniaXX, Drzewko TEM, stolen, CSarr, Barszczanka, Marcinek7, SprytnyTroll, Ladavi i.t.d... Dziękuje również Kornelowi za miłe kłótnie Przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłem. Moja działka na spawn zostanie niebawem sprzedana na licytacji, a rzeczy zostaną rozdane na evencie. Dziękuje i Pozdrawiam LTB.
Kurka, Będzie mi Ciebie brakowało. Co mi najbardziej podobało się w Tobie ? To, że miałeś swoje zdanie. Nie wiele osób potrafi obronić to w co wierzy, dowieść swojej racji. Doskonale rozumiem co masz na myśli pisząc "znudzenie Minecraftem". Chyba każdy to przeżywa co jakiś czas. Moje pojawienie się na CraftApple to był właśnie powrót z takiej przerwy. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć nowe zajęcia. A może już znalazłeś jakieś zainteresowanie ? <mam_pomysl> Dzięki za wkład jaki włożyłeś we współtworzenie naszej CraftApplowej społeczności. Żegnaj, Wielorybku. :'( PS Jeśli mogę mieć małą sugestię co do działki przy /spawn, to moim zdaniem powinieneś ją przekazać komuś kto nie ma jeszcze działki przy /spawn. Ja bym swoją oddał właśnie takiej osobie.
O mnie to już się nie pamięta cóż życzę wielu sukcesów w nauce sukcesów w życiu i dalszego rozwijania swoich pasji I wracaj na serwer za jakiś czas.
Narka! Będzie mi ciebie brakować Like. #Lubię Ciebie. Mimo, że sam mało gram ostatnio, mam nadzieję, że wrócisz... Pa, pa!
Nie ukrywam że się cieszę że odchodzisz ale również nie mogę ukryć tego że cię podziwiam (z resztą tak jak wszystkich pomocników , modów itd.) za wytrzymałość bo posiadanie tu jakiejś rangi to jest po prostu puszczenie się na dno morza w worku (w pozytywnym tego zdania znaczeniu) Również dziękuję za kłótnie miło będę je wspominał