Dokładny nick w grze:[/color] Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:[/color] Ile masz lat:11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Survival Jak długo grasz w Minecraft:1 rok Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:10 lub 11 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (gracz) (powód)_ Dlaczego Ty:Jestem miła,pomocna i kocham minecraft <3 Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Anna mieszkam w mało znanym mieście Mogilno jestem trochę nieśmiała,ale chętnie zawieram przyjaźnie.Mam dobre oceny w szkole,cała klasa mnie lubi .Moim ulubionym krajem jest Norwegia i oczywiście Polska.Jestem Patriotką lubię plastykę i język Angielski. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Gdy wchodzę na górę widzę latające bloki dźwiękowe Wymień kilku członków ekipy:XInfiniterX,Puma_Poland,xXSoniaXx,ThreeEyedMaster,Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik:Obowiązkiem Pomocnika jest pomoc innym graczom w Np.komendach,craftingu