MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Glethil

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Frarin, 22 Październik 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie by Glethil. All right reserved.

| Dokładny nick w grze: Otóż, mój nick to: Glethil, i został wymyślony losowo, nie posiada żadnej historii.

| Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi, jak przypada na kogoś z ekipy, mogę poświęcić 4-5h dziennie.

| Ile masz lat: Przeżyłem już 13 wiosen, lecz nie uważam wieku za jakiś ważny prekursor, uważam to po prostu za liczbę.

| Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najczęściej gram na Survival, lecz po otwarciu trybu RealMC, to właśnie tam będę spędzać czas z serwerem.

| Jak długo grasz w Minecraft: Moją przygodę z Minecraftem rozpocząłem w bardzo wczesnej wersji: InvDev.

| Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Szczęśliwi czasu nie liczą ^^ Ale będzie jakieś (nie licząc przerw) 2 lata.

| Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Niestety tak, i to stosunkowo niedawno, za nieumyślną reklamę, więcej można poczytać tu.

| Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłem funkcję KidModeratora, następnie, zostałem awansowany na Moderatora, natomiast, po kilku miesiącach pracy, uzyskałem awans na Głównego Administratora. Natomiast, na innym serwerze pełniłem funkcję CzatModeratora.

| Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Otóż, według mnie Pomocnik powinien znać większość komend z pluginów, i biernie się nimi posługiwać, ale głównie jest to: ./kick.

| Dlaczego Ty: Wiem, że mało się udzielam na forum, ale zawsze wszystko można nadrobić, jestem pomysłowy, umiem porozumieć się z graczami. Mam również doświadczenie w prowadzeniu podobnej funkcji, ale najważniejsza jest wiara.

| Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Michał, pochodzę spod Poznania, dokładniej Konin. Nie wyróżniam się niczym od innych typowych graczy, ponieważ jestem jednym z nich. Interesują mnie gry RPG, jak Heartstone, w którego przegrane mam tysiące godzin. W tym roku zacząłem uczęszczać do gimnazjum. Jestem chłopakiem który ma wielki dystans do siebie, a żarty o mnie mnie nie ruszają, są one dla mnie zabawne, jeśli są dla śmiechu. Równocześnie dzielę czas pomiędzy 4 główne rzeczy, którymi są: Nauka, Gry w które gram z pasji, Waveboard bądź różnego typu deski, a także różnego typu sporty. Ogólnie nie różnię się od chłopaków w moim wieku. W każdej grze, na każdym serwerze staram się pomagać, nawet bezinteresownie, bo miło jest komuś pomagać, czynić dobry gest.

| Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Otóż, gdy jest się na koniu, można przejeżdżać przez 2 kratki (przynajmniej kiedyś), a także czasami skin nie chce się zmienić.

| Wymień kilku członków ekipy: Na serwerze miałem styczność z Marcinek7, Puma_Poland, Sune1984, shoga, lucklucky10, Yumisiek, Ladavi, LukDub,
    CSaar.

| Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkami pomocnika są:
    częsta aktywność na serwerze, raportowanie graczy na forum, być podporządkowanym wyższym rangom, pilnowanie czatu, a także pomaganie graczom.

Dziękuję za uwagę, i dobranoc

Reklama
  2. _PaniSmietanka_

_PaniSmietanka_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na nie, nie nadajesz sie, i ciagle robisz ten sam blad nie ma cie dlugo przychodzisz i odrazu podanie.. nie dotaniesz sis mowisz ze cie nie bedzie nie ma cie wraxasz i odrazu podanie,,

3. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm... W pierwszej chwili byłem na NIE, ale czytając drugi raz podanie, mój wskaźnik poparcia ruszył w stronę TAK, choć na tym etapie jest NEUTRALNY.

Coś, co mnie przekonuje, to długie doświadczenie z tym serwerem, choć Twoja regularność byłaby solidnym atutem. Jednak wracasz do nas jak bumerang, czyli nie zapominasz.

Minusem jest Twój wiek. Ale z czasem zamieni się on w plus.

Twoja uczciwość co do bana, i odwaga, by się przyznać na plus.

Podanie, w tym układ, czytelność, z grubsza poprawność na plus.

Życie na serwerze oceniam jako... NEUTRAL. Pobądź z nami, pograj z nami, i pokaż, że jesteś warty tego, by dostać rangę. Pomocnik, to nie trofeum, to więcej zobowiązań i pracy na serwerze z myślą o innych użytkownikach, a nie tylko o sobie. Ta ranga to nie nagroda na koniec gry, to dopiero początek gry. ;)

Jeśli to podanie nie byłoby przyjęte, zrób wszystko w życiu na serwerze, by następne się udało.
    Pozdrawiam, LukDub.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę