Dokładny nick w grze:Hekate Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: nawet i 10 h Ile masz lat: 12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) crative Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: chyba z 3 miechy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick , /ban ,mute Dlaczego Ty: Myśle , że sie nadaje i tyle.Znam się sporo na minecrafcie Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam range vipa od niedawna . Mam 12 lat jestem dziewczyną ale gram jako chłopak .Myśle że będe się nadawać w waszej ekipie servera. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wymień kilku członków ekipy: Puma_Poland , Ladavi , Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik:Być ogarniętym , Pomagać graczom (najczęściej nowym)
Jesteś dziewczyną, grasz jako chłopak. No super! Jesteś uzależniona od komputera i pewnie nie chodzisz do szkoły tylko grasz w minecrafta. Pomocnik nie ma dostępu do tylu komend. (Dlaczego Ty?) A ja myślę, że się nie nadajesz i co teraz? Bardzo długie te zdania, widzę, że dużo czasu poświęciłaś na napisanie tego podania. Podanie niezgodne ze wzorem. Na NIE.