Dokładny nick w grze:Niekryty Ile czasu mogę poświęcić serwerowi:W weekend 5-8 godzin,w tygodniu 1-4 godziny Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzam najwięcej czasu:Survival Jak długo gram w Minecraft: około 6 lat Jak długo gram na mc.craftapple.pl: 3 tygodnie Czy miałem kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłem podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znam komendy Pomocnika:Tak,/kick (nick) Dlaczego Ja ?: Mogę poświęcić czas serwerowi,ponieważ mam wolny czas.Lubie i chce pomagać ludziom,Mam pozytywne patrzenie na świat,i chce wzbogacać ten serwer Opis mnie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Bartek,Mieszkam W Pęczniewie (Woj.Łódzkie). Mam 2 psy (Puszek I Brytan) i Kotkę (Kina),lubię ogólnie zwierzęta c:. Jestem Miły,lubię pomagać,chce pomagać,Lubię się śmiać c:. moimi wadami są : czasem lenistwo,głupi humor i lubię obgryzać paznokcie :]. Z zalet to : Chęć poznawania ludzi,lubię się uczyć (szczególnie matematyka i niemiecki),i chce się doskonalić. Czy znam jakieś błędy/bugi na serwerze?: Może to nie być bug,ale często jak idę do przodu to mnie cofa,albo przez płotki przechodzę stojąc przed nimi (to nie lagi ) Wymieniam kilku członków ekipy:Sonia,Lucky,Three,więcej ? xD Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie,pilnowanie ładu i składu chatu i serwera i obserwowanie,np. czy ktoś spami albo cheatuje To tyle,Hejo =3 (poprawiona wersja)