Witaj, czytekniku to jest podanie na pomocnika na serwerze mc.craftapple.pl. 1. Mój nick w grze to benekziom ( tak jak i tu ) 2.Moge poswiecac serwerowi około 2-3 h dziennie Od pon do pt po południu i czasami w nocy 3.Mam 16 lat 4. Najwiecej czasu spedzam na survival ale tez widzą mnie na creativie 5.W mc gram gdzies 3 lata 6.Na mc.craftapple.pl gram od roku ( nie caly ) 7.Mniałem kiedyś bana za reklame nieistniejącego serwa ( Yumisiek mi dała bana bo myslala ze to prawdziwy ) 8.Pełniłem funkcje Moda na innym serwie poki go nie zamkneli 9.Znam komendy pomocnika ( /kick nick powod ) 10.Dlaczego ja?Lubie pomagać innym i chcialbym ze ten serwer mnialkulturalnych graczy ) 11.Jaki jestem? Jestem miły, pomocny, sprawiedliwy, wierny, aktywny i długo by tu wypisywać 12.Znam bug jak sie kogos doda do dzialki i potem usunie jak ktos patrzy do skrzyni to moze otwierac kazde skrzynki jak nawet nie jest dodany. 13.Admin: XInfiniterX, XxSoniaXx Mod: Marcinek7 Puma_poland Pomocnik: LukDub Ladavi WildBitc luckly shoga Cssar 14.Obowiązki Pomocnika: Pomagać innym graczom w ich problemch, słuchać sie adminów i modów, rozwiązywać spory graczy. Bede godnie reprezentowal ten serwer Bardzo przepraszam za błedy popełnione w podaniu pisałem te podanie w ciemnym pomieszczeniu . Mam nadzieje ze te podanie jest wyczerpujące. Konto to nie jest załozone dla podania tylko od dawania informacji i zglaszania graczy za przewinienia, Kazdy sie myli, jestem dosyc czesto na serwie
Pozwolę sobie to ocenić, skoro mam taką możliwość: - Podanie brzydkie, bardzo nieczytelne. - Niestety, również nie widziałem cię na serwerze. - Aktywność na forum też nie jest zadowalająca, po prostu, konto założone, do złożenia podania. - Ostatni punkt jest po prostu skopiowany z wątku o obowiązkach pomocnika. - Ogromna ilość błędów ortograficznych, a także interpunkcyjnych. - Administracja to nie ekipa serwera. Podanie, jest jedyną opcją przekonania do siebie graczy, a także ekipę i administratorów, a pisząc tak słabo i niestarannie, odpychasz od siebie. Podanie jest bardzo słabo wykonane, nie włożono w nie najmniejszego wysiłku. Ogólnie, po bezwzględnej przewadze minusów i mojej objetywnej oceny, jestem NA NIE!.
Duzo ludzi widzi mnie na serwie np BigBlueBob, Niekryty, Bartek2, Wildbitc i inni. Popelniam błędy gdyż nie wszyscy są bardzo dobrzy z ortografi ja jestem dobry ale nie bardzo dobry P.S pisałem to bez światła