Drodzy czytelnicy 1. Mój nick w grze: benekziom 2. Ile czasu mogę poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić dużo czasu z 5 godzin dziennie po południu i często w nocy. 3. Ile mam lat: Mam lat 16. 4. Na jakim serwie spędzam najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Survival oraz Seablock, ale tez jestem na Creativie. 5. Jak długo gram w Minecraft: W mc gram od 3-4 lat. 6. Jak długo gram na mc.craftapple.pl: Na tym serwie gram od około pół roku. 7. Czy miałem kiedyś bana: Niestety tak 8. Czy pełniłem podobną funkcję na innym serwie: Tak, pełniłem funkcję Moda. 9. Czy znam komendy Pomocnika: Znam /kick ( nick ) ( powód ) 10. Dlaczego ja?: Chciałbym być pomocnikiem, gdyż lubię pomagać graczom w ich problemach i pytaniach. Czasami widzę, że nie ma żadnych osób z ekipy by pomóc graczom, i wtedy ja im pomagam. 11. Mój opis: Jestem dobrym graczem ale będę być może będę lepszym pomocnikiem. Jestem miły, pomocny, interesuje się sportem, dobrze się uczę. Interesuję się matematyką, fizyką i chemią. Można mi zaufać, pamiętliwy. 12. Czy znam jakieś bugi lub błędy serwera: Znam jeden bug. 13. Członkowie ekipy: WildBitc, , Lucky, Ladavi, LukDub 14. Obowiązki Pomocnika: Pomocnik ma za zadanie: - pomagać graczom w ich problemach - słuchać się Adminów i Modów - rozwiązywać konflikty - pomagać na serwerze Mam nadzieję ze moja wypowiedz jest wystarczająca, gdyż poświeciłem na to 2 godziny ( na poprawianie błędów i czcionkę ) Mój jedyny błąd to pewnie kolory. Liczę na pozytywną opinię i przyjęcie mnie do ekipy. Proszę o pozytywne komentarze. Myślę, że jestem najlepszym graczem na pomocnika. Dziękuje: benekziom [hr] Jak coś to przeczytałem regulamin i zasady. Będę godnie reprezentował te stanowisko. Będe dosyc czesto na serwie i na forum
ThreeEyedMaster nie może ale zostało odrzucone. Automatycznie musisz czekać do 25 listopada. Podrawiam, Lucklucky10 PS: Nie pisz w ciągu miesiąca podań bo bałagan się robi.
Nie nie i nie, jest to niepisana zasada którą każdy kandydat z "długim stażem" tutaj zna. Miesiąc. A i to ja odrzuciłam Twoje podania, Three nie może tego robić.