Witajcie, przychodzę do Was dziś z pewną propozycją. Jak wiecie z naszej listy zbanowanych znikają bany po minięciu kary gracza. Ustalone jest też, że drugi, trzeci itd. ban kończy się surowszą karą lub banem permanentnym. Niestety nikt nie jest w stanie pamiętać czy dany gracz miał już bana za takie coś czy może to jego pierwszy raz. Z tego powodu niektórzy gracze nie zostają ukarani większym banem, bo zwyczajnie nie pamiętamy o tym, czy już był karany za takie coś. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zrobienia "historii banów", czyli w jakimś miejscu wpisujemy nick gracza i wyświetlają nam się jego dawne bany lub z listy banów nie znikają bany, ale to chyba nie będzie najlepszym pomysłem, bo cała lista będzie zaśmiecona, np. 5 minutowymi banami.
Fajne rozwiązanie, więc popieram. I ułatwiło by to prace ekipy czy administracji. I byłoby sprawiedliwie, bo tak jak napisał Marcinek ,że niektórzy gracze nie zostają ukarani na tyle ile powinny. Takie moje zdanie .
Podoba mi się bardzo ten pomysł Faktycznie ułatwiło by to życie całej Ekipie oraz Administracji. Tylko pytanie gdzie przechowywać wszystkie dane bo jakiś jakiś dysk przestrzenny jest na to potrzebny ale to sprawa do Infiego