Dokładny nick w grze: CharmingFlame Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Parę minut do paru godzin dziennie, często dość bywam. Ile masz lat: 15, rocznikiem 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Creative Jak długo grasz w Minecraft: Stare dzieje, niewiele ponad rok, potem długa przerwa i teraz gram około 2 miesięcy Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 2 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, wszyscy mnie uwielbiają :} Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick {nick gracza}, służy do wyrzucania graczy. Jak jest więcej, to się szybko nauczę Dlaczego Ty: Nie do końca wiem, pewna osoba, nicku nie wspomnę, mi to zaproponowała. Myślę, że serwer Creative nie jest dość dobrze nadzorowany. Często natykam się na przypadki spamu, obrażania i używania wulgaryzmów. tl;dr: "Braki w ekipie" Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Zacznę od tego, że ciężko mi się buduje długie zdania i pisze o sobie, więc nie gwarantuję wysokiej jakości mojej wypowiedzi. A teraz przechodzę do rzeczy. Uznano za plus, że gram i na Creative, i na Survival, choć skupiam się na Creative. Cenię sobie prywatność i bezstronność, więc ciężko będzie mnie osądzić o stronnicze wyroki ;] Moja osobowość, cicha i spokojna z pozoru nabiera barw (ponoć pozytywnych) przy bliższym poznaniu. [Przyznam, mocne wyzwanie mi rzuciliście.] Jeśli chodzi o zainteresowania, to lubię wszystko, co związane z uniwersum S.T.A.L.K.E.R., z Portalem, z Half-Life, ogólnie interesuję się branżą gamingową, dużo czytam, znajdzie się również odrobina zainteresowania chemią. Chyba (podkreślam- CHYBA) można powiedzieć, że idolką mą jest GLaDOS. Nie żartuję pisząc, że psychiatra stwierdził u mnie świetną pamięć i wysoką inteligencję (użyto też określenia "encyklopedyczna wiedza"). Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, mam raczej pokojowe, może nawet przyjazne nastawienie. Mam nadzieję, że te zdania wystarczą Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam, więc pewnie nic do poznania nie ma ;] Wymień kilku członków ekipy: _Zielony_ (Właśnie, gdzie on się podział? Coś dawno go nie było), LukDub, Sune1984, lucklucky10, WildBitc, Yumisiek. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Wspomagać tych, co są wyżej w hierarchii, w pilnowaniu porządku, ogarnianiu chatu, jak nazwa rangi wskazuje w miarę możliwości pomaganie graczom, innym pomocnikom i tym, co wyżej są w hierarchii, zgłaszać to, co szkodzi, administratorom, bycie częścią społeczności Craftapple (dyskusje na forum, rozmowność na chacie itp.) Jeśli mogę coś dodać, to dodam, że płeć swą zdradzę TYLKO W OSTATECZNOŚCI. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy, CharmingFlame Edit: Poprawa czytelności. Błędów nie poprawiam, na czymś człowiek się musi uczyć. W razie jakichkolwiek pytań można pisać na PW. Edit2: Na prośbę lucklucky10 usunięci zostali członkowie administracji. Przypominam ten błąd, gdyby dla kogoś miało to znaczenie.
Będę nawet na Tak jeśli usuniesz członków administracji . Brakuje na cv kogoś do pomocy zdaje mi się. Pozdrawiam, Lucklucky10 Ps: To nie żadna bitwa Ladavi tylko krótki sposób wyjaśnienia sytuacji. Wiele można powiedzieć I ja nie zaprzeczę ale nie mam skłonności zaprzeczania samemu sobie (patrz. Hipokryzja). Tak po prostu ._.
Jestem na T_A_K: - Odpowiedni wiek. - Gra na CV, więc idealnie się nadaje! - Brak bana - Ładnie rozpisane podanie.
+ Gra na CV, a aktualnie, rzadko która osoba z ekipy/administracji tam przebywa. + Brak bana na serwerze + Podanie, mimo że bez usprawnień graficznych, ładne i czytelne - Brak doświadczenia, aczkolwiek, kiedyś musi być ten pierwszy raz Po ogromnym przeważeniu plusów, i kilkukrotnym przeczytaniu podania, stwierdzam, iż idealnie nadajesz się do ekipy, czyli jestem NA TAK!
Nie będę się rozpisywał, jestem na tak. + Wydaje się być ogarnięty; + Woła mnie na creativa jak źle się dzieje (co zdarza się często); + Jest niewielu pomocników grających głównie na creative; + Umie pisać poprawnie po polsku (y); - Ma srebro na LoLu.
Żyję i mam się dobrze, po prostu jestem ostatnio zapracowany, ale odwiedzam CV regularnie. Najwidoczniej się mijamy. Tak -Bardzo elokwentny człowiek, poprawny gramatycznie i ortograficznie, -Martwi się o mnie, -Chłopie, ty masz o wiele wiekszy staż na serwerze xD -Nie miał bana, a jedynym minusem jest brak doświadczenia.
Więc dajcie mu szansę, by to doświadczenie zdobył. Z treści podania widać, że gość jest w porządku. Jestem na TAK p.s. _PaniŚmietanka_( ChiefChirpa), a skąd ty wiesz czy on się nadaje czy nie? Wyciągając wnioski z samego forum, to tobie bardzo daleko do ideału. Jeśli już komuś walisz *nie* pod podaniem, to kilka zdań motywacji należałoby podać.