[/align]Dokładny nick w grze: ZombiePanda Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Na serwerze jestem codziennie jeśli mogę c: Ile masz lat: w Listopadzie 4, zaczynam 20 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival. Jak długo grasz w Minecraft: z przerwami ok. 4-5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 lata. Czy miałaś kiedyś tu bana: Nigdy. Czy pełniłaś podobną funkcje na innym serwerze: Nigdy. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedynie komendę /kick nick Dlaczego Ty: Lubię pomagać młodszym graczom nie tylko w zrozumieniu komend ale też dziele się własnym ekwipunkiem i nie oczekuje niczego w zamian. Często też jestem rano kiedy nie ma żadnego pomocnika i pomagam innym . Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem osobą kreatywną, tolerancyjną , przyjacielską oraz miłą dla innych. Lubie gry typy MMO a w czasie wolnym rysuje mangę. Lubie słuchać muzyki , lecz nie mam ulubionego gatunku.. słucham po prostu wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Lubuje się również w horrorach c: Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jasne że tak c: Wymień kilku członków ekipy: Puma_Poland, MArcinek7 , Ladavi , LukDub , WildBitc , CSaar. Jakie obowiązki ma Pomocnik: 1. Pomagać Moderatorom na czacie. 2. Zgłaszać wszystkie problemy Administratorom. 3. Wyjaśniać komendy innym graczom. 4. Pomagać innym.
Jestem na T_A_K: - Ładne podanie! - Odpowiedni wiek. - Brak bana - Długi staż na serwerze. - Udziela się na serwerze.
Też jestem na TAK. - Podanie nie brzydkie - Wiek jak najbardziej odpowiedni - Niestety mnie nie wymieniłaś ;_; szkoda Nie mam się do czego przyczepić, powodzenia ^^
+ Podanie czytelne, przyjemne dla oka. + Długi staż na serwerze. + Udziela się na serwerze, ingeruje w jego życie. Wydaje mi się, że w opisaniu siebie, powinieneś/aś podać więcej informacji o swojej osobie, bo osoba czytająca twoje podanie, z pewnością chciałaby cię znać, wiedzieć chociażby jak masz na imię. Mimo tego, jestem NA TAK!
+ Podanie ładne + Wiek + Ortografia, interpunkcja, stylistyka zdań - Mała ilosc postów na forum. Jest na T-A-K Życze powodzenia! Pozdrawiam