Dokładny nick w grze:BigBlueBob Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-4 godziny Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):survival Jak długo grasz w Minecraft:4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:3/4 miesiace Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:tak raz za zachowanie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak bylem kid modem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (nick) Dlaczego Ty:bo jestem 2 strony wobec graczy i nie odpuszczam bo zalezy mi na serverze Opisz siebie w kilku długich zdaniach:mieszkam za granica nie mam dobrej ortografi polskiej i uwielbiam grac w mc spedzam wiekszosc czasu na mc i gram na najlepszym serverz na swiecie czyli craftapple.pl Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:znam buga ale niestety niewiem jak go sprowokowac juz dalem skarge na 1 gracza za uzywanie jego i dostal bana (stan54) Wymień kilku członków ekipy:lukdub,marcinek7,charmingflame,ThreeEyedMaaster Jakie obowiązki ma Pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu czatu,Pomagac graczom i zglaszac wszelkie problemy viceadministratorowi lub administratorowi.
Jestem na NIE: - Twoje zachowanie na serwerze czasem bywa nie odpowiednie! - Często spamisz i nie słuchasz poleceń Pomocników oraz Modów nie wspominając co dopiero o administracji... - Nie udzielasz się na forum. - Nie pomagasz innym na serwerze. Uważam, że potrzebujesz pomocnika do celów własnych... Nie Nie i jeszcze raz Nie!