MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ponowne, dokładniejsze zapoznanie się z moją osobą.

Dyskusja w 'Przywitaj się' rozpoczęta przez użytkownika Frarin, 31 Październik 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie, wątek ten powstał, abyście mogli lepiej poznać moją osobę, ponieważ poprzedni wątek był mało dokładny, posiadał braki, czy też niezgodne informacje, które uświadomiłem sobie już po zamknięciu poprzedniego wątku. Ale do rzeczy, Na imię mi Michał, zamieszkuję tereny Wielkopolski, w małej wsi niedaleko Miasta zwącego się Konin, aktualnie chodzę do miejscowego Gimnazjum, który wraz ze Szkołą Podstawową tworzą Zespół Szkół im. Marii Dąbrowskiej w Grodźcu. Na serwer ściągnęły mnie liczne reklamy w internecie, wszelakie listy, na których owy serwer widniał, ponieważ jakiś czas błąkałem się bez serwera. W tej, jakże cudownej społeczności spędziłem 2 lata, były one cudowne, aczkolwiek, udzielać POWAŻNIEJ na serwerze zacząłem kilka miesięcy temu, wcześniej czasem napisałem coś na chacie, lecz było to rzadko. Od kilku lat interesuję się wszelakimi odmianami skateboardingu, czy to waveboardingu, snowboardingu, kiteboardingu (jazda na desce po wodzie po uprzednim ciągnięciu przez latawiec), czy samym skateboardingiem. Moja kolekcja tych desek wynosi 6 desek, ale zdjęć robić chyba nie ma sensu. Serwer zainteresował mnie głównie SeaBlockiem, na którym grałem z kuzynem, posiadaliśmy wyspę, lecz teraz, już raczej nie wchodzę na SB. Skupiam się głównie na SV/CV, czasem okazjonalnie wchodząc na SB. Raczej rzadko popełniam błędy ortograficzne/interpunkcyjne, nie mam problemów z j. Angielskim. Od około roku interesuję się kulturą Japońską, czy to mangami/anime, czy różnymi świętami obchodzonymi przez nich. Staram się być aktywnym zarówno na serwerze, jak i forum. W Minecrafcie interesuję się budowaniem, głównie skomplikowanych budynków średniowiecznych, które buduję z pomocą WorldEdita, moim najdłużej, przy czym najaktywniej budowanym budynkiem, jeszcze za czasów Bety bez WE, była wioska średniowiecza, na wczesnej wersji texturepacka Conquest, który żyje do dzisiaj, i ma się dobrze. Jeszcze jakiś czas temu tworzyłem modele 3D, po czym zająłem się tworzeniem Resourcepacka 3D, o którym wątek znajduje się na forum, lecz po formacie komputera musiałem zaniechać ten projekt, gdyż straciłem kilkadziesiąt godzin pracy. Moja współpraca z Blenderem na tym się zakończyła. Interesuję się również HP, czy to filmy, książki, czy gry. Kilka razy byłem w Niemczech, 10 kilometrów od morza, w miejscowości Bremen. Moim obecnym sprzętem jest laptop ASUS, o takiej specyfikacji: Procesor - Intel CORE i3, Karta Graficzna - Nvidia GeForce 820M, oraz karta dźwiękowa, wydająca naprawdę piękne odgłosy, gdyż wspierana jest przez SonicMaster. Kiedyś, naprawdę dawno, posiadałem 3dfx Voodoo, które naprawdę dobrze spełniało swoją funkcję, czyli: Poprawienie wydajności w grach, z równoczesnym poprawieniem grafiki. Okazjonalnie gram też w Heartstone'a, WoW'a czy LoL'a. Jako konsolę do gier posiadam PS3, z dosyć dużą biblioteką posiadanych przeze mnie gier, m.in.: FIFA 13 i 15., Driver San Francisco, Dragon Ball Z: Burstlimit, czy Uncharted 3. To chyba na tyle, jeśli chcielibyście coś o mnie wiedzieć, pytania składajcie pod moim postem.

Reklama
  2. PostermovieS

PostermovieS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wątpie, żeby komuś chciało sie to czytac :V

3. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    I tu się mylisz PostermoviesS.
    Frarin, to ciekawe co napisałeś. Ale dobra rada: nie pisz za dużo o sobie, bo znajdą sie tacy by treśś wykorzystać przeciwko Tobie. Miłego dnia:)

4. PostermovieS

PostermovieS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dakota, a czy ja napisałem, że ja tego nie przeczytałem ;) ?

5. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    NIe napisałeś. Więc dlaczego wątpisz? Więcej optymizmu:)

p.s PostermovesS, byloby niegrzecznie z moje strony, wiec jedno zdanie usunęlam :)
    ______________________________________________________________________________________________

Franin, grając tutaj, zbudowaleś coś w stylu japońskim? Czy głownie skupiasz się na pvp :)

6. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To co napisałem, na mojej działce na CV można było znaleźć wiele projektów, przewinęło się kilka budynków w stylu japońskim. Ciekawi mojego nowego projektu? Zapraszam na ./p h Glethil,
    PS. Mogę zdradzić że projekt rozwinie się bardziej po dodaniu WorldEdita, gdyż na razie są to początki surowego budynku, który zostanie udekorowany, po dodaniu WE ;)
    PS 2. Proszę zwracać się do mnie po nicku: Glethil, a nie inaczej, na forum nazywam się tak, gdyż kiedyś mój nick się tak nazywał, a jakiś czas temu zmieniłem.

7. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kiedyś wbije z czystej ciekawości zobaczyć:)
    Problem w tym, że na CV nie gram wogóle, na SV też rzadziej już wbijam bo dużo ulatwień wprowadzili. Teraz na Vanilli przebywam najczęsciej. Mimo to, życzę pomysłów i chęci do stawiania epickich budowli. Szkoda, że na forum nie ma działu poświęconego na fajne budowle :)

Reklama
  8. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zawsze można zrobić samemu taki wątek ;)

9. Osishum

Osishum Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Za jakis czas wstawię kilka moich budowli z creative ^^

10. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Osi, ale to raczej nie tutaj ;P Stworzyłem od tego specjalny wątek.

11. Frarin

Frarin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @refresh, można zadawać pytania, jestem na wszystkie otwarty.

12. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Nie wierze, że nikt tego nie napisał :v

tl;dr

A tak serio to ładnie się rozpisałeś.

13. andrzejokara

andrzejokara Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, witam Was wszystkich. Nazywam się Andrzej. Jestem osoba lubiacą intensywne życie, dlatego bardzo często wyjeżdzam. Swoje wakacje odbywam kilka razy w roku i to jest najfajniejsze. Pozdrawiam.

14. danieloret

danieloret Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzień dobry wszystkim mam na imię Daniel i jestem tutaj totalnym nowicjuszem. Chciałem dołączyć do grona ludzi mających takie same pasje jak ja. Wiadomo, że dogadam się bez komplikacji. Lubię leniuchować, niestety muszę jeszcze chodzić do szkoły co jest niemiłym przymusem życiowym, ale już niedługo się to skończy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę