Dokładny nick w grze: xTrolshik Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Kilka godzin dziennie Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft:6 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Oczywiscie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty:Mam ogromne doswiadczenie z wielu serwerów, uwielbiam grać na Waszym serwerze, jestem miły dla graczy, napewno nie pożałujecie jeżeli mnie wybierzecie Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Lubie grać w gry Jestem miły dla ludzi, ufny i dowcipny Resztę rzeczy o mnie opisałem wyżej Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie, jesli już to malutko. Wymień kilku członków ekipy: --------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- Moderatorzy (Mod) ||Mod|| Puma_Poland ||Mod|| Marcinek7 ||Mod|| Sune1984 ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| shoga ||Pomocnik|| Yumisiek ||Pomocnik|| _Zielony_ ||Pomocnik|| lucklucky10 ||Pomocnik|| Ladavi ||Pomocnik|| LukDub ||Pomocnik|| WildBitc ||Pomocnik|| CharmingFlame Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda
Więc tak: - Powinieneś się trochę po udzielać, na serwerze i forum - Przemyśleć co i jak napisać, bo podanie jest bardzo słabe - Błagam, pisząc podanie, nie pisz go byle jak, lepiej pisać je kilka godzin, ale żeby było świetne, niż kilka minut, ale podanie słabe - "Opisz siebie w KILKU DŁUGICH zdaniach", a niestety ty tego nie zrobiłeś NA NIE! PS. Z góry przepraszam za nie ład, i brak usprawnień graficznych, ale aktualnie jestem na telefonie.
Witaj, Nigdy Cie nie widziałem. Kopiuj, wklej. Nie udzielasz sie na forum. Podanie nie kompletne. Na Nie!
Kilka długich zdań to nie 17 wyrazów - Skopiowałeś ekipę - Nigdy cię nikt nie widział na serwerze - Jestem na .... NIE
Pierwszy raz widzę taki nick. Więc jeśli grałeś wcześniej ( co piszesz), to musialeś mieć inny nick. Można wiedzieć jaki?