Dokładny nick w grze:Giloooh Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Moge poświęcić 3-5 a w weekendy 5-7. Ile masz lat:Mam 19 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Na survivalu . Jak długo grasz w Minecraft:Gram w minecrafta od 2012 (3lata). Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Gram na CraftApple rok. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie miałem kicka chyba też nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak na 3 serwerach. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):No chyba tylko ./kick (nick) (powód). Dlaczego Ty:Więc tak : często spotykam się na survivalu i na creativie dużo spamu i troche reklam potrafie też tam wykopać ludzi którzy spamią,obrażają,przeklinają itd. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Zaczne że jestem słąby w matematyce , ciężko mi sie buduje duże zdania i niektóre słowa mieszkam w Paryżu (Stolica Francji) wyjechałem tam miejąć 9 lat.Urodziłem sie w Jarosławiu (na podkarpaciu) żyłem tam do 9 roku życia.Gdy byłem w 4 klasie mam była wzywana 7 razy za moje zachowanie.W Paryżu kupiłem mieszkanie 67 metrów kwadratowych było to moje 1 mieszkanie w którym mieszkałem sam Potem przyprowadziłem sie do moich rodziców ponieważ sąsiedzi ****** sie w nocy i nie mogłem zasnąć.Gdy przyprowadziłem sie moi rodzice postanowili wyjechać do Hiszpanii na 6 miesięcy,gdy wyjechali poznałem fajny serwer który miał nazwe : CraftApple i od tej chwli gram na tym serwerze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Yyy tak widzę latająće JuckeBoxy (bloki dźwiękowy) noo i chyba tyle Wymień kilku członków ekipy:Mamy dużo nowych ale poradzę sobie -Yumiii -shoga -Zielony -Ladavi -lucklucky10 -LukDub -WildBitc -CharmingFlame Jakie obowiązki ma Pomocnik:Ma obowiązki wykopywać kiedy to jest potrzebne -spełniać zadania wyższych rang -Raportować bugi i Usterki -Żyć na serwerze Pozdrawiam Giloooh <3